Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.860
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.860
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü CEO: Bekleyin! Bitcoin ve ETH’yi Bu Fiyattan Alacaksınız

BitMEX borsasının kurucu ortağı ve CEO’su, bu haftaki Terra (LUNA) çöküşünün ardından Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) fiyatlarının düşmeye devam edeceğini tahmin ediyor. Düzenli olarak hazırladığı haftalık analizlerinde bu hafta dramatik bir çöküş öngörüyor. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan bakalım.

Ünlü CEO dramatik bir Bitcoin ve ETH senaryosu ortaya koydu

Yeni bir blog gönderisinde Arthur Hayes, daha önceki dip seviyelerine düşüş öngördüğü için kripto devini de biriktirmeye hazırlandığını söylüyor. Hayes’e göre, 20.000 dolardan BTC ve 1.300 dolardan ETH satın almak için yatırımcıların bir fırsatı daha olacak. Makalenin bir kısmında şunları söylüyor:

Bu seviyeler, kabaca 2017/18 boğa piyasasının ATH seviyelerine tekabül ediyor.

Yazım sırasında Bitcoin ve Ethereum kritik olarak kabul edilen 30 ve 2 bin dolar bölgelerinde işlem görüyor. Bu esnada toplam piyasa değeri tekrar 1 trilyon dolara geriledi. Bu Kasım zirvesindeki paranın yarısından fazla ayrıldığı anlamına geliyor.

Arthur Hayes LUNA çöküşünün etkilerini yorumluyor

Açıklamalarının devamın UST ve LUNA çöküşünün yatırımları daha tedirgin hale getirdiğini söyleyen Hayes, düşüşten sonra toparlanmanın biraz daha zaman alabileceğini söylüyor:

Bu, tüm yatırımcılar güven kaybettikçe ve parmaklarını emmeyi, güvenlik battaniyesini kavramayı ve fiat nakit tutmayı tercih ettikleri için tüm kripto paraların üzerinde ağırlık yaratmaya devam edecek. Kan dökülmesi sona erdikten sonra kripto sermaye piyasalarına iyileşmek için zaman tanınmalı.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, merkezi olmayan finans ödeme ekosistemi Terra, bu haftanın başlarında çöktü ve tüm değerini kaybetti.

Ancak Hayes, değer kaybetmelerine rağmen yapısal olarak uzun kripto pozisyonlarında herhangi bir değişiklik yapmadığını söylüyor:

Bir şey olursa, sahip olduğum çeşitli altcoin’leri değerlendiriyorum ve maruziyeti artırıyorum.

Mart ayında Hayes ve BitMEX kurucu ortakları Benjamin Delo ve Samuel Reed, finansal kurumların hükümetin kara para aklama planlarını tespit etmesine ve bunlara karşı koymasına yardımcı olmasını gerektiren bir yasayı çiğnemekten suçlu bulundular. ABD Adalet Bakanlığı (DOJ), üçlünün kara para aklamayla mücadele protokollerini kasıtlı olarak sürdürmediğini ve ülke dışında faaliyet gösterirken ABD merkezli müşterilerin işlemlerinden kâr elde ettiğini iddia etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir