Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$62.994
% 4.68
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 62.994
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Borsa, Bu Metaverse Coin’i Ekledi: LINK ve TRON’u Geçti!

OpenSea, ApeCoin (APE) ödemelerini ekliyor. Bu gelişmeyle ApeCoin, Tron (TRX) ve Cahainlink’i (LINK) geçerek 22. en büyük kripto para oldu.

OpenSea, APE’yi ödeme seçenekleri arasına ekliyor

Önde gelen NFT piyasası OpenSea, artık popüler metaverse coin’i ApeCoin (APE) ödemelerini desteklediğini onayladı.

Twitter’de bir kripto yatırımcısı tarafından bu gelişmeyi doğrulayan bir video paylaşıldı:

İşte, millet. OpenSea bir Sadece APE Satın Al işlevi uyguladı. NFT’ler artık yalnızca APE ‘de alınıp satılabilecek şekilde sınırlandırılabilir. Bu, ikincil piyasanın yalnızca APE’de olacağı anlamına mı geliyor, hayal et.

OpenSea’nin ApeCoin’i bir ödeme yöntemi olarak kabul etmesi, NFT topluluğu için şaşırtıcı değil. Bugünlerde ApeCoin, genel piyasa koşullarından bağımsız olarak iyi giden tek kripto para. Altcoin fiyatı, son 14 günde %83’ten fazla artış kaydetti.

APE, önce SAND ve MANA’yı, şimdi de LINK ve TRX’i geçti

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, bu haftanın başlarında bir numaralı metaverse tokeni (SAND ve MANA’yı geçerek) oldu. Aynı zamanda, Otherside metaverse arazisini basmak için özel bir madeni para. Uzmanlara göre, tüm bu noktalar, ApeCoin’in iyi durumda olduğunu kanıtlıyor. Bu, Apecoin topluluğu için büyük bir haber.

OpenSea platformu ayrıca dört Blockchain ağını da destekliyor: Polygon, Klatyn, Ethereum ve Solana. Bunlardan ikincisi en yeni entegrasyonu. Bir CryptoCompare verisi, APE’nin son 30 gündeki kazançlar açısından ücrete öncülük eden iki dijital varlıktan biri olduğunu ortaya koyuyor.

Mevcut CoinMarketCap verileri, Apecoin’in şu anda piyasa değerine göre en iyi 25 kripto arasında olduğunu gösteriyor. İlk 25 sıralama listesini tamamlayan Tron (TRX), Bitcoin Cash (BCH) ve Chainlink (LINK) gibi diğer dijital varlıkların önünde 22. sırada yer alıyor.

Apecoin şimdi 22. sıradaki kripto para birimi / Kaynak: CoinMarketCap

Bugün Otherside metaverse lansmanından önce, bir Twitter kullanıcısı şu anda 305’ten fazla APE tutan 30 binden fazla cüzdan olduğunu ve bunların %38’inin (veya 16.684’ünün) halihazırda KYC tarafından doğrulanmış olduğunu iddia etti. Ayrıca 12.450’den fazla cüzdanın 600’den fazla APE tuttuğunu belirtiyor. Birinci dalgada 29.140 tapu basıldı; bu, o dalgada basılabilecek maksimum sayı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir