Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.162
% 3.38
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.162
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ünlü Borsa, Bu Altcoin ile Ortaklık Kurdu: Fiyatı Patladı!

Akıllı sözleşmeleri ve merkezi olmayan uygulamaları (DApp’ler) Bitcoin’e taşımak için tasarlanan bir altcoin, OKCoin ortaklığı ardından kısa sürede %30 yükseldi.

Bitcoin DApp’lerine milyon dolarlık fon ayırılıyor

Stacks (STX), Bitcoin’deki daha geniş DeFi ekosisteminin büyümesini hızlandırmak için OKCoin ile bir ortaklık haberinin ardından bugün %30 yükseldi. Resmi OKCoin duyurusunda 165 milyon dolarlık yatırımdan da bahsedildi:

Stacks ile ortaklık yapıyoruz. StacksStartups ve girişim ortakları Bitcoin’in bir sonraki bölümünü oluşturacak. Bu çabaya Bitcoin Odyssey diyoruz. Birlikte, BTC ve üzerinde merkezi olmayan uygulamalar geliştiren projelere 165 milyon dolar taahhüt ediyoruz.

Altcoin, OKCoin’den büyük finansal destek haberi üzerine dalgalanıyor

OKCoin borsası, Web 3.0 devriminin önemli noktalarını Bitcoin Blockchain’e getirmek için Stacks ile bir ortaklık duyurdu. OKCoin’in sosyal medya hesaplarından açıkladığı gibi, Bitcoin üzerinde merkezi olmayan uygulamalar geliştirmek için bir grup projeye 165 milyon dolar teklif etmeye karar verdiler. The Bitcoin Odyssey adlı proje, diğerleri arasında Digital Currency Group, White Star Capital, GSR gibi diğer risk sermayesi firmaları tarafından destekleniyor. OkCoin’deki listelerin başkanı Alex Chizhik, girişimin ortaklaşa yönetileceğini ve tüm kararların verildiği mutlak hiyerarşik bir yapı olarak alınmayacağını açıkladı. Chizhik, hedeflerine yönelik şu açıklamaları ekledi:

Dikte edilen tutarları tahsis eden merkezi bir fon oluşturmak istemiyoruz. Yapmak istediğimiz şey, esasen üst düzey VC’ler ve projeler arasında bir iletişim hizmeti yaratmaktır.

Chizhik, Bitcoin’in tüm ekosistemdeki en merkezi olmayan ağ olma potansiyelini vurguluyor ve tam da bu nedenle “kripto benimsemesinin merkez üssünde kalması gerektiğini” öne sürüyor.

Altcoin fiyatı saatler içinde %75 yükseldi

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, STX %75 yükseldikten sonra gün içinde %30 değer kaybı yaşadı, bu da satıcıların koşullara rağmen daha hevesli ve iyimser olduklarını gösteriyor. Bununla birlikte, STX’in yalnızca 1,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu belirtmek önemlidir, bu nedenle bu tür fiyat hareketi şaşırtıcı değildir. Şu anda, 1,37 dolar civarında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir