Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.064
% 3.69
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.064
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Bitcoin Borsasında Hesaplara Erişilemiyor! Neler Oluyor?

Kripto piyasası kan banyosu yaparken, önde gelen bir kripto para borsasında müşteri hesaplarına erişim sorunu yaşandı. Dünyanın en büyük Bitcoin borsası Coinbase, bazı müşterilerin hesaplara erişme sorunları yaşadığını açıkladı.

Bitcoin borsası Coinbase’de hesaplara erişimde sorun yaşanıyor!

Amerika’nın en büyük kripto para borsası olan Coinbase, bazı müşterilerinin alım satım ve hesaplara erişim sorunları yaşadığının farkında olduğunu söylüyor. Trade platformu, kullanıcılarına fonlarının güvende olduğuna dair güvence verdi. Bitcoin borsası ayrıca, geliştiricilerinin bu sorun üzerinde çalıştığını belirtti.

Coinbase Global Inc., kripto para piyasasının geri kalanı gibi, gerçekten zor bir hafta geçiriyor. İflas başvurusu kötü değil, ancak ABD’nin en büyük kripto borsası, düzenleyici bir dosyalamada B maddesinden bahsetti ve müşterilerine Coinbase ciddi şekilde sıkıntıya girerse işlerin onlar için ne kadar kötü olabileceğini acı bir şekilde hatırlattı. Coinbase, Twitter hesabı üzerinden konuya ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:

Birincisi (ve en önemlisi) paranız güvende ve her zaman da öyle olacak. İkincisi, işimiz sağlıklı ve rotada kalıyoruz. Size olan bağlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğiz ve geleceği sizinle birlikte inşa etmek için hiç bu kadar heyecanlanmadık.

Coinbase, üç aylık raporunda bir risk açıklaması ekledi: Şirket iflas başvurusunda bulunursa, mahkeme, borsanın emanetçisi olduğu müşteri varlıklarını (Bitcoin, Dogecoin veya diğer kripto varlıkları) Coinbase’in varlıkları olarak değerlendirebilir. Ve geri ödeme için hattın gerisinde olacaklar, federal iflas mahkemesinin giriş ve çıkışlarına alışık olmayan normal insanları, borsadaki diğer herkesin borcuyla birlikte paralarını geri almaya zorlayacaklardı.

Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verildiği üzere, bu haftanın başlarında, iflas durumunda kullanıcı varlıklarının silinebileceğini açıklığa kavuşturmak için hizmet şartlarının dilini güncelledikten sonra borsa ateş altında kaldı. Bununla birlikte CEO Brian Armstrong, böyle bir senaryonun pek olası olmadığını söyledi.

Bugün erken saatlerde Bitcoin, Aralık 2020’den bu yana ilk kez 25.000 dolar seviyesine kadar düştü. Coinbase hisseleri de şiddetli baskı altında ve bugün erken saatlerde tüm zamanların en düşük seviyesi olan 40,83 dolara indi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir