Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.735
% 2.43
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.735
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Balina Uyardı: Yanlış Yapıyorsunuz! Çünkü Bitcoin…

BTC 42.000 doların altında gezinirken, Bitcoin ve kripto piyasalarının geleceğine ilişkin tahminler ünlü yatırımcılardan geliyor. Light takma isimli ünlü balina, lider yatırımcılar BTC görünümünü güncelledikçe bazı Bitcoin ve kripto traderlarının muhtemelen cezalandırılacağını söylüyor.

“Bitcoin (BTC)’yi dipten sattınız!”

Light takma adlı popüler kripto traderı ve balinası, Bitcoin’in dibe ulaştığına inandığını ve mevcut seviyelerde satış yapan traderların hata yaptığını söylüyor:

İnsanlar gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en çok tekliflerden birine ve kilit desteğe teslim oluyorlar. Duygusal. Kısa süre içinde cezalandırılacağını düşünüyorum.

Kaynak: Light / Twitter

Balina ayrıca, BTC’nin bir dibe ulaşmış olabileceği tezini vurgulamak için Bitcoin için tarihi bir desteğe işaret ediyor:

Belirleyici terimlerle konuşmayı pek sevmiyorum, ama burada sattıysanız, sanırım dipten sattınız.

Kaynak: Light / Twitter

Sadece balina değil kripto yatırım şirketi Three Arrows Capital’in kurucu ortağı Kyle Davies de aynı duyguyu paylaşıyor:

Üç haftadır meditasyon yapıyorum, Twitter yok, sadece dua ediyorum. Geleceği gördüm. Ve buna Bitcoin ölümü dahil değil. Küllerden bir anka kuşu gibi yükselin, BTC’nin dibi burası.

Three Arrows Capital kurucusu Zhu Su da boğa olduğunu belirtiyor:

BTC’yi dört yıl boyunca önceki tüm zamanların en yüksek 2 katı seviyesinde satıyorsanız, her yıl düşük performans gösteren SPX’e geri dönün ve geri kalanımızı rahat bırakın.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz BTC’nin 38.000 dolara kadar düşebileceği uyarısının ardından, kripto yatırım gurusu Mike Novogratz da basit bir mesaj gönderiyor:

Alım bölgesine girdik…

Tabii ki, tüm analistler bir geri dönüş çağrısı yapmıyor. Tecrübeli trader Peter Brandt, 2018’de Bitcoin ayı piyasasının başlangıcını doğru bir şekilde tahmin ettikten sonra, BTC’nin parabolik eğilimini henüz ihlal ettiği konusunda uyardı, ancak bundan sonra ne olacağına dair kesin bir tahminde bulunmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir