Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.872
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.872
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ünlü Balina Uyardı: Bitcoin Önümüzdeki Haftalarda…

Popüler bir kripto para birimi traderı ve stratejisti, Bitcoin (BTC) boğalarını piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminin dibe vurmadan önce hala gitmesi gereken bir yol olduğu konusunda uyarıyor. İşte detaylar…

Kaleo, Bitcoin boğalarını uyardı

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bir kripto para balinası olan, yani elinde yüklü miktarda kripto para tutan ve Kaleo olarak bilinen trader; 478.000 Twitter takipçisine Bitcoin’in 2021’in ortalarında görülen en düşük seviyeleri yeniden test etme yolunda olduğunu söylüyor. Kaleo’ya göre BTC, önümüzdeki haftalarda sonunda çökecek ve mevcut fiyatlardan kabaca yüzde 28 daha düşük seviyelerde işlem yapacak olan büyük bir kama oluşumu içinde işlem görüyor.

Daha dar bir zaman aralığını inceleyen trader, önümüzdeki birkaç gün içinde 38.500 dolarlık bir kırılmanın Bitcoin’i bir sonraki ayağına gönderen tetikleyici olabileceğini ve 41.000 doların üzerindeki bir artışın koşulları değiştirmek için fazla bir şey yapmayacağını söylüyor. Yatırımcılara, “daha ne kadar boğa kalacaklarını” sorarak kırmızı mumlara işaret ediyor.  “41 bin dolara başka bir mum oluşması sizi etkileyecek mi? Çünkü bu seviyelerin, büyük resmi biraz olsun değiştirmeden buradan itibaren hala sağlam bir şansı var,” ifadelerini kullandı ve aşağıdakileri söyledi:

Fiyat hareketini ne kadar çok izlersem, önümüzdeki birkaç hafta içinde bunun gibi bir şey göreceğimize o kadar inanıyorum. Menzilin devam etmesi ve ardından desteğin altında temiz bir mola verilebilir, bu nedenle ‘teknik olarak’ kutu doldurulacak, ancak uzun süre dayanmayacak.

BTC fiyatında son durum: 40.000 doların üzerine çıktı

Bitcoin (BTC), geçen haftaki büyük fiyat dalgalanmasının ardından Pazartesi günü erken saatlerde neredeyse altı haftanın en düşük noktasında işlem gördü. Ancak yazım itibariyle, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 5.6 artarak 40.649 dolardan işlem gördü. Daha önce, Bitcoin fiyatı 15 Mart’tan bu yana en düşük seviye olan 38.202 dolara kadar düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir