Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.364
% 2.90
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.364
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Balina “DOGE, Cardano, ENJ ve Terra” Tahminlerini Paylaştı!

Kripto para piyasalarında Kaleo takma adıyla meşhur olan analist yakın zamanda geleceğini tahmin ettiği bir mini altcoin sezonundan bahsediyor. Geniş çapta takip edilen bir kripto analist olan Kaleo’nun aynı zamanda bir balina olduğu da biliniyor. Kaleo, popüler altcoin projeleri Cardano (ADA), Terra (LUNA), Dogecoin (DOGE) ve bir Ethereum tabanlı altcoin projesi olan ENJ hakkında tahminlerde bulunuyor. Bu tahminleri Coinmühendisi.com olarak masaya yatırıyoruz.

Cardano (ADA) bir ışık mı yakıyor?

Kripto analist Kaleo, Cardano’nun en son hareketlerini oldukça iyimser bir yorum ile yakın zamanda patlak verecek bir küçük çaplı altcoin sezonunun alameti olarak öne çıkarıyor. Deneyimli bir kripto analisti ve balinası, yakın gelecekte bir ufak çaplı bir altcoin sezonunun başlamasını bekliyor. Ayrıca analist bu yaklaşımla bir dört farklı altcoin projesine yakından bakıyor. Kaleo olarak bilinen takma adlı trader ve analist, Cardano’nun (ADA) son sıçramasının altcoin piyasasında neler olacağına dair bir ipucu olabileceğini söylüyor. Konu hakkında analistin açıklamaları şöyle:

ADA‘dan bugüne kadarki etkileyici hareket. Şu anda altcoinlerle ilgili stratejim, temelde buna benzeyen (ve çok var) çizelgeler aramak ve onları özlemek. Temel yapı desteğin üzerinde konsolidasyondur.

ENJ de analistin radarında

Popüler analist Kaleo, Ethereum üzerine inşa edilmiş bir altcoin olan Enjin’in, ralliler için izleme listesinin geri kalanına katılmasını öngörüyor. Merkezi olmayan oyun odaklı Enjin‘in (ENJ) Mart 2021’deki büyük mitinglerine benzer bir şey çekmeyi başaracağını umduğunu söyledi. Kale, “Bunu sadece nostalji için gerçekten özlüyorum. Geçen Mart’ta bununla müthiş bir çıkış yakaladım ve burada bir sıçrama için bir şans daha vereceğimi düşündüm “diyor. Kaleo, Enjin güçlü bir piyasa yapısına sahip olduğunu söylüyor.

LUNA güç kazanıyor

Kaleo’nun analizine konu olan diğer bir altcoin Terra (LUNA). LUNA’nın Bitcoin çiftinde (LUNA/BTC) baz alındığında, tüm zamanların en yüksek seviyelerinin %30 üzerinde bir hareket öngörmek, trader için fazla muhafazakar. Kaleo, “LUNA/BTC güç kazanıyor. Tüm gördüğümüz, 3 aylık konsolidasyon aralığından önceki ATH’nin %30 üzerinde bir hareket olduğuna inanmakta hâlâ çok zorlanıyorum” şeklinde konuşuyor.

Kripto balina, DOGE‘de devasa bir yükselişe hazır olmasa da, mevcut fiyatlardan %150’lik bir ralli anlamına gelecek 0.30 dolar aralığına yakın bir yerde hala sağlıklı bir yükseliş beklediğini söylüyor. Analist “Yeni bir DOGE ATH çağrısı yapmıyoruz, ancak 2018 sonbaharında gördüğümüze benzer bir hareket oldukça makul görünüyor” ifadesini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir