Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.032
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.032
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ünlü Balina: Bitcoin İçin Şimdi Bu Seviyeler Geliyor!

Jeopolitik belirsizlikler arasında aşağı yönlü hareketleriyle kripto yatırımcılarını üzen lider kripto para için can sıkıcı tahminler gelmeye devam ediyor. En ünlü kripto para piyasası analistlerinden biri Bitcoin (BTC) için başka bir düşüş dalgası daha öngördüğünü dile getiriyor. Coinmühendisi.com olarak bu yazıdaki konumuz ünlü analistin BTC’nin düşüşüne dair yorumları ve yorumların ayrıntıları olacak.

Bitcoin (BTC) için yen bir düşüş dalgası mı?

Popüler bir kripto para piyasaları analisti ve traderı olan Kaleo takma isimli stratejist, Bitcoin (BTC) boğalarını BTC’nin düşmeye hazır olduğu konusunda uyarıyor. Takma isimli kripto stratejisti Kaleo, 473.400 Twitter takipçisine BTC‘nin düşük zaman dilimindeki fiyat hareketini yakından takip ettiğini söyledi. Kaleo’ya göre, şu sıralar BTC, amiral gemisi kripto para biriminin 41.000 ABD dolarından 28.000 dolara düştüğü Haziran 2021’de piyasa yapısını takip ediyor. Konu hakkında analizlerde bulunan kripto analist Kaleo şöyle diyor:

BTC için, bir şey olursa, şu anki yapının Haziran ortasında gördüğümüz yapıya daha çok benzediğini görüyorum… Sadece bir hatırlatma yapmak istiyorum. Destek başarısız oldu, makro yapı zayıf görünüyor. Bir sonraki ayağı oluşturması, daha aşağı inmemesinden daha olası.

Analist Kaleo düşüş görüşlerinde yalnız değil

Eğer Bitcoin (BTC), kripto analist Kaleo’nun fraktalını takip ederse, BTC, Bitcoin’in mevcut değerinden %15’in üzerinde potansiyel bir aşağı yönlülüğü temsil eden 32.000 ABD doları seviyesini tekrar ziyaret etme yolundadır denebilir. Kripto analist Kaleo BTC konusundaki düşüş görüşlerinde tek başına sayılmaz. Öte yandan popüler kripto stratejisti Michaël van de Poppe de Bitcoin (BTC) konusunda düşüşte ve BTC’nin benzer bir yol izleyeceğine inanıyor.

Van de Poppe, 574.600 Twitter takipçisine, yerel bir tabana ulaşmadan ve 39.000 doların üzerindeki hedefine sıçramadan önce yaklaşık 35.000 ABD Dolarına kadar sürekli bir BTC gerilemesi gördüğünü söyledi. Ünlü analist şöyle diyor: “Bitcoin bu yolu izliyor.” Yazım sırasında, Bitcoin (BTC) son 24 saatte yaklaşık %5 düşüşle 37.692 dolardan ve yedi günün en yüksek seviyesi olan 45.837 dolardan %20’nin üzerinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir