Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.568
% 3.03
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.568
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ünlü Analist: Solana ve Bu 3 Altcoin Fena Düşebilir!

Popüler bir kripto analisti ve traderı, mevcut destek seviyelerinin tutunamaması durumunda altcoin’lerin daha fazla aşağı yönlü fiyat baskısı ile karşı karşıya kalacağı konusunda uyarıyor. Solana, Polygon, Avalanche ve Terra yorumlarını aktarıyor.  İşte detaylar…

Solana için dikkat edilmesi gereken seviye hangisi?

Altcoin Sherpa, 174,900 Twitter takipçisine Solana (SOL), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX) ve Terra (LUNA) destek seviyelerini kaybetmenin eşiğinde olduğunu söylüyor. Analist, dört kripto varlığının destek seviyeleri çökerse, diğer daha zayıf kripto para birimlerinin silinebileceğini söylüyor. Kripto stratejisti, 75 dolardan desteğini kaybederse Solana için yüzde 33’lük bir düşüş öngörüyor. Analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu seviyeler kaybolmanın eşiğinde. Tutmaya devam etseler iyi olur, yoksa birçok altcoin için ‘ışıklar sönecek’. Bu altcoin’ler (SOL, MATIC, AVAX, LUNA) diğerlerinden daha iyi dayandı; zaten ölmüş olanlar daha da düşebilir.

Polygon’a bakıldığında, Altcoin Sherpa, 1.00 dolardan desteği kırarsa MATIC’in yaklaşık yüzde 60 düşmesini bekliyor.  AVAX’a gelince, kripto stratejistine göre 58 dolardaki bir desteğin kırılması, coin’i 39 dolara indirebilir. Bu arada, ayılar 75 dolardan destek alırsa LUNA yüzde 25 düşebilir.

ALGO, GRT, SAND, LINK: Çöküş riski var mı?

Analiste göre Algorand (ALGO), The Graph (GRT), The Sandbox (SAND) ve Chainlink (LINK), özellikle Bitcoin (BTC) 33.000 doların altına düşerse daha kötü bir gelecekle karşı karşıya kalan altcoin’ler arasında yer alıyor. Altcoin Sherpa, ALGO için yüzde 42’lik bir düzeltme öngörüyor. Analist, GRT için yüzde 86 oranında büyük bir düzeltme görüyor. SAND için Altcoin Sherpa yüzde 71’lik bir düşüş görüyor. LINK’e gelince, Altcoin Sherpa, yaklaşık yüzde 60’lık bir düşüşün olasılık dahilinde olduğunu söylüyor.

Kripto traderı, Bitcoin toparlandığında LINK, GRT, ALGO ve SAND’in yüzde 50-200 veya daha fazla artabileceğini söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Ayrıca, bu altcoinlerin grafiklerinin çoğu şu anda destek seviyelerinde, bu yüzden kısa vadeli bir rahatlamanın gelebileceğini düşünüyorum. Bununla birlikte, bu altcoin’lerin grafiklerinin yüzde 90’ının geniş zaman dilimli piyasa yapısı inkar edilemez bir şekilde düşüş gösteriyor ve BTC kendini çözene kadar yavaş bir düşüş göreceğimizi düşünüyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir