Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.642
% 4.42
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.642
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Uniswap’a Kredi Kartları ve Banka Hesapları İle Dijital Varlık Satın Alma Özelliği Geliyor

Uniswap

Merkezi olmayan kripto varlık borsası Uniswap’ın arkasındaki geliştiriciler, DeFi ve geleneksel para birimleri arasında köprü kurmak için MoonPay ile bir anlaşma yaptı. Şirketler Salı günü yaptıkları açıklamada, ortaklığın Uniswap kullanıcılarının bir banka hesabı veya desteklenen kredi veya banka kartı aracılığıyla dijital varlıklar satın almasına olanak tanıdığını belirtti.

Hali hazırda merkezi borsalar hariç eşler arası blok zinciri protokolleri maalesef fiat çiftlerini desteklemiyor. Bu durum DEX kullanıcıları için oldukça büyük bir sorun haline gelmişti. Anlaşma sayesinde, DEX kullanıcılarının sorunu çözüme kavuşuyor.

Uniswap ve MoonPay Arasında Herhangi Bir Bilgi Aktarımı Olmayacak

Bir dijital varlık altyapısı ve ödeme aracısı olan MoonPay, 160’tan fazla ülkedeki müşterilerin doğrudan banka havalelerinin yanı sıra kredi ve banka kartları aracılığıyla kripto satın almalarına olanak tanıyan düzenlemenin ana ucunu yönetiyor.

Anlaşmanın şartları ve kullanıma sunma sürecinin tam zaman çizelgesi açıklanmadı. Ayrıca merkeziyetsiz borsa, MoonPay’in DEX ile herhangi bir kullanıcı verisi paylaşmayacağını söyledi.

Halihazırda kendi Uniswap entegrasyonuna sahip olan MetaMask, artık kendi mobil uygulaması içinde PayPal aracılığıyla satın alımları destekliyor; ödeme işleme devi Stripe artık müşterilerin dijital varlıklar için dolar takas etmesine izin veriyor; ve özellikle Web3 uygulamalarına odaklanan bir ödeme işlemcisi olan Kado, Cosmos blok zincirinde kendi fiat mekanizmasını kurdu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir