Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.123
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.123
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

UFO Gaming Nedir? UFO Ne İşe Yarar?

ufo-gaming-1132x640

UFO Gaming nedir? UFO Gaming (UFO), galaksiler arası teması konu alan bir oyundur. UFO Coin ise bu oyunun yerel bir kripto para birimidir. Aynı zamanda popüler metaverse altcoin’lerinden biridir. Dark metaverse sanal evreninde yer alan oyunlarda kullanılacak olan ve kapalı döngü ekonomi sistemiyle oluşturulan bir projedir.

UFO Gaming nedir?

Projenin amacı, Dark metaverse evrenini bütün oyuncular için erişebilir hale getirmektir. Oyun içi ögelerin alımının yanı sıra NFT ticaretini yapmak ve sigortalama hizmetleri sağlamaktır. Oyuncular Süper Galaktık adlı oyunu oynayarak UFO Coin elde edebilirler. UFO Coin, aslında Dark Metaverse evrenine girişin en kolay yollarından biridir. Her geçen zaman içinde ekosistemi genişleyen bir projedir. Bilindik kripto para borsalarında işlem gördüğünden dolayı yatırımcıların üzerindeki endişeyi hafifletmiştir. Güvenilir kripto paralardan biri olarak görülmektedir.

Güncel verilere göre ile 1 UFO Coin fiyatı 0.0001062 TL. UFO Coin son 24 saatte %1.54 değer kazanmıştır. CoinMarketCap sıralamasına göre kripto para piyasalarında 245.sırada yer almaktadır. Ayrıca, UFO Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 90.825.654 TL’dir. Dolaşımda olan arzı 25.757.575.757.576 UFO Coin iken maksimum azami seviye arzı 25.757.575.757.575 UFO Coin’dir.

UFO Coin’in avantajları:

  • Oldukça yeni olmasına rağmen listelendiği borsa sayısı artmaktadır.
  • Sürekli büyüyen ekosisteminde kullanılması sayesinde satın alım ve stake gibi işlemlerde fiyatları destekleme olanağına sahip bir projedir.
  • Platforma eklenecek yeni oyunlar, UFO Coin yatırımcı sayısını arttırabilir.

UFO Coin’in dezavantajları:

  • ATH fiyatlarına yakın olması nedeniyle yatırımcılarda alım işlemlerinde tedirginliğe yol açar.
  • Siber saldırı rski her kripto parada olduğu gibi sabittir.

UFO Gaming nedir? UFO Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • UFO Coin, Gate.io, Bitget, KuCoin, MEXC ve UniSwap gibi bilindik borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen UFO Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamlanmasının ardından, borsanın para yatırma menüsünden sizin için uygun olan yöntem ile hesabınıza para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, UFO Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca UFO Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir