Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.817
% 2.10
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.817
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ubisoft, NFT ve Blockchain Oyunları Geliştirme Planlarını Açıkladı

Dünyaca ünlü oyun geliştiricisi ve yayıncısı Ubisoft, Blockchain teknolojisini gelecekteki oyunlara entegre edeceğini, oyuncuların oyun oynayarak içerik kazanmalarına olanak tanıyan oyna-kazan tekniklerini de kullanacağını açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ubisoft CEO’su Yves Guillemot yakın zamanlı bir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Gördüğünüz gibi, bu endüstri birçok yeni devrimin gerçekleşmesiyle değişiyor. Blockchain teknolojisini bu devrimlerden biri olarak görüyoruz. Daha fazla oyuncunun içerik kazanmasını, kendi içeriğine sahip olmasını sağlamak, daha fazla kazan-kazan anlamına gelecek. Bunun sektörü oldukça büyüteceğini düşünüyoruz. Bu yüzden Blockchain teknolojisiyle ile uğraşan birçok küçük şirketle çalışıyoruz ve endüstriyi nasıl etkileyebileceğimiz konusunda bilgi birikimine sahip olmaya başlıyoruz. Bu sektördeki önemli oyunculardan biri olmak istiyoruz.”

Blockchain’in uzun vadede çok çekici olduğuna inanan Guillemot, şirketin dijital ekonomiler yaratmakla ilgilendiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir