Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.333
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.333
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Twitter’ın Eski CEO’sundan Önemli Bitcoin Tahminleri!

Kripto para piyasasında yaşanan son çöküşün ardından Twitter Inc. kurucusu ve hevesli bir Bitcoin boğası olan Jack Dorsey, lider kripto Bitcoin’in (BTC) fiyatının tekrar yükseleceğini tahmin ediyor.

Jack Dorsey, lider kripto Bitcoin’e inanmaya devam ediyor!

Kripto para piyasasının sert darbe alması, karşıtlarına ciddi koz vermiş görünüyor. Ateşli bir Bitcoin savunucusu olarak bilinen eski Twitter CEO’usu da muarızların hedefi haline gelmekten kendini kurtaramadı. Bitcoin boğası Jack Dorsey’nin Tom Philpott adlı takipçilerinden biri, Cuma günü Bitcoin’in son düşüşü ve Jack Dorsey’in dikkatini BTC dışındaki konulara nasıl odakladığı hakkında ironik bir tweet attı.

Bitcoin yanarken Bitcoin çocuğu Jack’in Kendrick Lamar hakkında bu kadar çok tweet attığını görmek büyüleyici.

Tom Philpott’ın “ev yanarken o.. saçını tararmış” imasıyla yapmış olduğu paylaşımının ardından Jack Dorsey, çöken Bitcoin fiyatına bakmadığını ve BTC fiyatının geri döneceğinden emin olduğunu söyleyerek tweet’e cevap verdi. Jack Dorsey ayrıca, daha fazla insan kullanabildiği için uzun vadede her zaman değer kazanacağını söyledi.

Bitcoin (BTC) fiyat performansı

Başta ABD olmak üzere, dünyanın bir çok ülkesinde, parasal genişlemenin etkisiyle enflasyon rakamları yükselmeye başladı. Federal Rezerve, tarihi zirvelere tırmanan enflasyonu kontrol altına almak için faiz oranı artışlarıyla başladığı sıkılaştırma önlemlerine niceliksel sıkılaştırmayı (QT) ekleyip, şahin tonunu artırınca, öncelikle kripto para piyasaları olmak üzere riskli varlıklar ciddi satış yedi.

Coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere, lider kripto Bitcoin olmak üzere altcoin projeleri, uçurumdan aşağı düşer gibi sert fiyat hareketlerine şahit oldu. Hatta bazı projelerin fiyatları neredeyse sıfırlandı. Bu süreçte Bitcoin fiyatı, geçen Kasım ayında görmüş olduğu 69.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek noktasından yaklaşık %58 aşağı düştü. BTC,  bazı borsalarda 25 bin dolara kadar düşse de sonrasında kısmen toparlandı.

Bununla birlikte birçok analist, Bitcoin’in bu yıl içinde bir ara 20.000 dolara düşebileceğini tahmin ediyor. Yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre lider kripto, günlük bazda %2,24 kayıpla 29.340 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir