Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.796
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.796
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Twitter, Kripto Fiyatı Özelliğine 30 Token Daha Ekledi

Twitter

Twitter, kullanıcıların kripto fiyat endekslerini görüntüleyebileceği yeni özelliğine 30 yeni kripto para birimi daha ekliyor.

Dünyada önde gelen sosyal medya platformlarından olan Twitter, Elon Musk tarafından satın alınmasından sonra Bussines hesabı olan kullanıcıların Bitcoin ve Ethereum fiyatlarını görüntüleyebileceği yeni bir özellik duyurmuştu.

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar önüne $ işareti koyarak atacağı tweet’lerde doğrudan fiyat bilgisini ve günlük fiyat grafiğini görüntüleyebilecekler. Özellik 21 Aralık tarihine ilk ortaya çıktığında yalnızca BTC ve ETH’yi desteklemekteydi. Fakat sosyal medya platformu yeni özelliğine 30 kripto para birimi daha ekledi.

Eklenen kripto para birimleri, Tether, BUSD, XRP, Polygon(MATİC) , AVAX, Uniswap ve DOGE. Fakat BNB gibi kullanıcılar tarafından bilinen kripto para birimleri henüz eklenmedi.

Tokenların eninde sonunda nasıl ekleneceği belli değil, ancak Twitter Business hesabının orijinal duyurusunda sembollerin eklenmeye devam edeceği belirtilmişti.

Fiyat endeksinin verilerini Trading View‘dan aldığı anlaşılıyor, ancak aynı zamanda kripto para birimini çevrimiçi ticaret platformu Robinhood’da görüntülemek için bir bağlantı da içeriyor. Ancak ikisi arasında herhangi bir ortaklık anlaşması resmi olarak yayınlanmadı.

Musk, Twitter’ın başına geçtiğinden bu yana, kripto para tabanlı ödemelerin Twitter’a olası entegrasyonu da dahil olmak üzere “Twitter 2.0” vizyonunun neye benzeyebileceğine dair ipuçları paylaştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir