Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.929
% 5.43
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.929
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Türklerin Sevdiği Metaverse Coin Bu Haberle Fırladı!

Bir metaverse coin olan CEEK, yeni bir tweet’in etkisiyle sıçrama yaşadı. Coin, Ceekland duyurusuyla beraber arazi satışının yakın zamanda başlayacağını belirtti. İşte detaylar…

Metaverse coin, arazi satışı için yeni duyuru yaptı

Türkiye’deki yatırımcılar tarafından sevilen bir metaverse coin olan CEEK, yaklaşık 12 saat önce attığı tweet’inde “Arsa sahipleri ve geliştiriciler, CEEK’teki süper starlarla benzersiz deneyimler oluşturabilir, yaratabilir ve sunabilir. Arazi satışları için geri sayım başlıyor. Komşunuz kim olacak?” ifadelerini kullandı.

Bu durum, CEEK VR’ın değerinde artışa neden oldu. Kripto para birimi, 0.175 dolarlık seviyelerden 0.192 dolara kadar yükseldi. Yazım sırasında 0.185 dolardan el değiştiriyor.

CEEK projesi hakkında bilinenler

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere CEEK, müzik sanatçılarını, sporcuları ve diğer dijital yaratıcıları doğrudan hayranlarına bağlayan bir Metaverse projesidir. Dünyanın en iyi sanatçılarıyla işbirliği yaparak, sanal gerçeklik dünyasındaki kullanıcıları ve sanatçıları bir araya getiriyor. CEEK, birinci sınıf sosyal, sanal ve artırılmış gerçeklik deneyimlerinin geliştiricisidir. Misyonu, içerik oluşturuculara dijital araçlar sağlayarak yeni gelir akışları üretmelerini sağlamaktır. CEEK, uzun vadeli etkileşim için sanal dünyası aracılığıyla sanatçıları ve hayranları birbirine bağlar.

Şirket, müzik sanatçılarına, sporculara, dijital içerik oluşturuculara ve etkinlik organizatörlerine hayran deneyimleri oluşturma ve çalışmalarından para kazanma konusunda yardımcı olur.  CEEK VR’nin Universal Music ile olan ortaklığı, ona Katy Perry, Lady Gaga, U2, Sting, Neyo, Ziggy Marley vb. gibi üst düzey sanatçılarla canlı performanslar düzenleme hakkı verir. İçerik oluşturucular, CEEK’in sanal etkinlik akış platformunu kullanarak çalışmalarından para kazanabilir ve dünya çapındaki hedef kitlelerine doğrudan ulaşabilir.

CEEK Blockchain’i doğrulanan gerçek zamanlı sanatçı ödemelerini mümkün kılar ve sanatçıların ve yaratıcıların eserlerinin daha hızlı, verimli ve sorunsuz bir şekilde para kazanmasını sağlar. CEEK, sanal gerçeklik ortamlarında yönetişim için Akıllı Sözleşme kullanır. CEEK token sahipleri, ‘dünyadaki’ etkileşimleri, ödülleri, oylamayı, yarışmaları ve sanal ürünleri belirleyebilir. Ayrıca, jeton sahiplerinin gerçek dünyadaki ünlü konserleri, ödül gösterileri, hayır amaçlı bağış toplama etkinlikleri, spor etkinlikleri gibi etkinlikler için sanal gerçeklik alanına katılmasına izin verilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir