Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.104
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.104
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Türk Yatırımcılar Bu 9 Altcoin’e Göz Dikti: İşte Kapsamlı Liste!

Son zamanlarda altcoin projelerine olan artan ilgi, kripto para veri sitesi CoinGecko’nun Türkiye’ye yönelik istatistiklerinde de gün yüzüne çıkıyor. Ancak, diğer haftalardan farklı olarak Bitcoin, bu hafta (25-31 Aralık) en çok aranan ikinci kripto para oldu.

Türk yatırımcıların en çok aradığı 9 altcoin

CoinGecko’nun coinmuhendisi.com’a aktardığı istatistiklere göre göre bu hafta Türkiye’deki yatırımcılar en çok aşağıdaki 9 altcoin’i aradı. Bunun yanı sıra, geçtiğimiz haftalarda ilk 10’a girememiş olan Bitcoin de listede ikinci sırada yer aldı.

  • Chiliz (CHZ): Chiliz, spor ve eğlence için önde gelen bir altcoin’dir. Türk yatırımcılarının geçtiğimiz hafta boyunca en çok aradığı altcoin olan CHZ, yazım sırasında 0.31 dolardan işlem görüyor.
  • Bitcoin (BTC): Piyasa değeriyle en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), en çok aranan ikinci kripto para oldu. BTC, yazım sırasında 47.126 dolardan işlem görüyor.
  • Dego Finance (DEGO): Dego Finance, NFT ve DeFi araçlarının kombinasyonunu sunan bir ekosistemdir. Platformun DEGO tokenı 6.37 dolardan işlem görüyor.
  • Terra (LUNA): Stablecoin odaklı Blockchain platformu Terra’nın LUNA tokenı, yazım sırasında 89.7 dolardan işlem görüyor.
  • MurAll (PAINT): Türk yatırımcısının en çok aradığı beşinci altcoin olan MurAll (PAINT), 0.00015 dolardan el değiştiriyor.
  • AntiMatter (MATTER): AntiMatter’ın yönetişim tokenı olan MATTER, yazım sırasında 0.47 dolardan el değiştiriyor.
  • JulSwap (JULD): JustLiquidity ve JulSwap ekosistemine airdrop olarak dağıtılan JULD, yazım sırasında 0.02 dolardan işlem görüyor.
  • HOPR (HOPR): Veri ve gizlilik sorunlarını çözmeyi amaçlayan HOPR, yazım sırasında 0.23 dolardan el değiştiriyor.
  • Ethernity Chain (ERN): Kullanıcıların NFT’lerin artan popülaritesinden yararlanmalarını sağlayan Ethernity Chain (ERN), 9.08 dolardan işlem görüyor.  
  • Stratis (STRAX): Stratis, birçok hizmet sunan bir Blockchain’dir. Ağın STRAX tokenı 1.50 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir