Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.165
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.165
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Türk Yapımı Popüler Netflix Dizisi Mezarlık’ta Bitcoin (BTC) Referansı

Netflix’in Türk yapımı popüler dizisi Mezarlık’ta yer alan Bitcoin (BTC) detayı, kripto para topluluğunun dikkatini çekti.

Kadın cinayetlerine odaklanan bir ekibi yöneten Komiser Önem’i ve karşılaştığı zorluklarla ön yargıları anlatan dizi son zamanlarda büyük dikkat çekmişti. Dizinin bu günlerde konuşulmasının bir diğer nedeni ise yıkık dökük bir evin duvarında bulunan yazı.

Dizide bulunan duvarda “Birgün herkes zengin olacak” ifadeleri yer alıyor. Burada önemli olan nokta ise Birgün kelimesinde yer alan B harfinin Bitcoin sembolü şeklinde olması.

Dizideki bu önemli detayı fark eden ise Av. Oğuz Evren Kılıç oldu. Kılıç, “Yeni popüler Netflix dizisi Mezarlık’ta subliminal Bitcoin mesajı mı? “Birgün” kelimesinin “B” harfine dikkât! Bir virânenin duvarında zenginlik umudu ironisi” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir