Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.219
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.219
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Türk Kripto Para Piyasasını Üzen Olay: Para Kaybedince İntihar Etti!

Türk kripto para piyasasını üzen bir olayla karşınızdayız. 22 yaşındaki A.K. kripto paralara yatırdığı paralarını kaybettikten sonra, boş bir depoda intihar etti. Kripto piyasasının volatil olduğu bilinen bir gerçek. Ancak bu gerçeği arka planda bırakarak tüm varlığı ile kripto paralara giren birçok yatırımcı da bulunuyor. Bunlar arasında ana sermayesini dahi kaybedenler oluyor. Bu nedenle BTC ve altcoin’lere yatırım yaparken dikkatli olmak, kendi bağımsız araştırmanızı yapmak ve en önemlisi kaybetmeyi göze alabileceğiniz parayla bu piyasaya girmeyi kendinize ilke edinmelisiniz!

Türk kripto para piyasasını üzen olay: Para kaybetti ve intihar etti!

Bugün, Türk kripto piyasasını üzen bir olay basına yansıdı. Kripto paralar ile yapılan bilinçsiz bir yatırım bir genci hayattan kopardı. 22 yaşındaki A.K. kripto paralara yatırdığı paralarını kaybettikten sonra, intihar etti. A.K.nın boş bir depoda kendini iple asarak hayatına son verdiği belirtiliyor. Bu üzücü haber Mersin’de yaşandı. Kazanlı Mahallesi, Sahil Caddesi üzerinde yer alan boş bir depoda cesedi bulunan A.K.’nin kripto yatırımı yaptığı ve bu yatırımdan para kaybettiği belirtiliyor.

Bu üzücü olay, kripto paralar gibi riskli varlıklara yatırım yaparken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bir daha ortaya koyuyor. Ayrıca kendi bağımsız araştırmanızı yapmanızı ve en önemlisi kaybetmeyi göze alabileceğiniz parayla bu piyasaya girmeyi asla unutmamalısınız! coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, kripto paralar gibi yatırım varlıkları paranızı katlayabileceği gibi ana sermayenizi sıfırlaya da bilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir