Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.060
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.060
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Türk Bankası, Bu Metaverse Coin ile Bir İlke İmza Attı!

Türkiye’de metaverse’e olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Son olarak bir Türk yatırım bankası, dünyanın en popüler metaverse coin projesinde bir alan satın alarak, bu evrende yerini aldı. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Artık popüler metaverse coin projesinde bir Türk bankası var

Türkiye’de özel sermayeli bir yatırım bankası olan Aktif Bank yaptığı basın açıklamasında metaverse’de yerini aldığını duyurdu. Banka, en popüler metaverse projelerinden olan Decentraland’da (MANA) birkaç parselden oluşan geniş bir alanı satın aldı ve operasyonları için bu dijital alanı tasarlamaya başladı.

Aktif Bank, müşterilerinin hayatın her alanında yanında olan dijital bankası ‘N Kolay’ ile Metaverse Your deneyimi platformuna paralel olarak yakın gelecekte kullanıcıları için projeler geliştirmeyi hedefliyor. Aktif Bank Müşteri Deneyimi ve İletişim Grubu Başkanı Gamze Numanoğlu, metaverse coin projesi Decentraland’ın ilk ve tek Türk bankası olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

Banka olarak adımlarımızı atmaya başladık. Müşterilerimize dokunabildiğimiz her yerde var olmak, daha iyi ve yeni deneyimler yaratmak bizim için önemli. Dijitalleşme gücümüze güvenerek, yaratıcılığın sınırlarını zorlayacak bu evrende, müşterilerimize metaverse dünyasına uygun farklı deneyimler sunmayı planlıyoruz. Hem dijital bankamız N Kolay hem de Passo uygulamamız ile bu dünyada kullanıcılarımızın yanında olacağız.

Gamze Numanoğlu, metaverse’de sunulacak hizmetlerin o platforma ve insanların o platformdan beklentilerine göre tasarlanmasına ve bu yeni evrenin DNA’sına uyum sağlayacak şekilde kurgulanmasına özen gösterdiklerini ifade ediyor. Ayrıca Aktif Bank’ın 2 yıldır sponsoru olduğu N Kolay İstanbul Maratonu ile ilgili metaverse üzerinde çok yakında sürpriz projelerinin olacağını müjdeliyor.

Metaverse coin projesi Decentraland (MANA), kendisini, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum Blockchain tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlıyor. Bu sanal dünyada, kullanıcılar daha sonra gezinebilecekleri, üzerine inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın alabiliyorlar.

Decentraland, 2017’de gerçekleştirilen 24 milyon dolarlık ilk kripto para arzının (ICO) ardından piyasaya sürüldü. Sanal dünya, 2019’da kapalı betasını başlattı ve Şubat 2020’de halka açıldı. O zamandan beri, kullanıcılar, bilgisayarlarında çok çeşitli deneyimler yarattılar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir