Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.835
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.835
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

“Tron Tabanlı Bitcoin” Sun Coin Nedir? SUN Nasıl Alınır?

Sun coin nedir? Sun coin, popüler blockchain ağlarından biri olan Tron’u, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında desteklemek için oluşturulmuş bir blok zinciri projesidir. Coinmühendisim.com olarak, Sun coin nedir, Proje ne sunuyor, SUN token ne için kullanılır, nasıl alınır gibi soruların yanıtlarını sizin için derledik.

Sun coin nedir? Proje ne sunuyor?

Sun coin, Sun Network ekosisteminde çalışan bir blockchain projesi. Proje, kripto alanının önde gelen ağlarından biri olan Tron’u desteklemek ve geliştirmek üzere oluşturuldu. Sun platformu, DeFi alanına odaklanıyor ve bu alanda hizmetler sunuyor. Platformun TRC-20 akıllı kontratıyla oluşturulmuş, SUN token isimli bir yerel kripto para birimi bulunuyor. Proje, birçok protokolden bir arada yararlanarak kârlı, işlevsel ve güvenli bir DEX ekosistemi oluşturmayı amaçlıyor.

Sun projesi, açık kaynaklı akıllı sözleşmeler ve merkeziyetsiz likidite madenciliği aracılığıyla Tron ekosistemindeki diğer DeFi platformları ile entegre hale geldi. Yola çıktığı tarihten beri birkaç kez yenilenen platform, son olarak Justswap isimli bir DEX’i satın aldı. Mevcut olarak Sun platformu, token takası, likidite madenciliği, stabil coin takası ve merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) gibi işlevler için kullanılıyor.

SUN coin nedir? SUN token ne için kullanılır?

DeFi projesi, sunduğu çeşitli hizmetlerin tümünde Sun coin’in kullanılmasını amaçlıyor. Tron ekosisteminin büyümesi için çalışan proje hem kendi kullanıcılarına hem de Tron’un kullanıcılarına ulaşmayı hedefliyor. Tron ağının yerel kripto para birimi olan TRX’i Sun ekosisteminde bulunduran yatırımcılar, Curve DAO token ödülleri kazanabiliyor.

SUN token, stabil coin elde etmek veya takas etmek için kullanılabiliyor. Kullanıcılar, ekosistem içerisinde SUN’ı kullanarak pasif gelir elde edebiliyor. SUN sahipleri, diğer kullanıcılara kredi verebiliyor ve bu sayede, faiz geliri elde edebiliyorlar. SUN’ın staking özelliği de bulunuyor. Kullanıcılar, SUN varlıklarını belirli bir vadeyle kilitleyerek vade sonunda ek token ödülleri kazanabiliyor.

Tüm bunların yanında SUN, bir yönetişim tokeni olarak hizmet veriyor. SUN token sahipleri, ekosistemin geleceği ile ilgili kararlarda oy kullanabiliyor. Bu model, platformun merkeziyetsizliğini güvence altına alıyor. Mevcut olarak Sun kripto parası, 145,4 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle genel listede 310. sırada yer alıyor. Yazı yazılırken, 10,51 milyar SUN dolaşımda bulunuyordu ve token, 0.01383 dolardan işlem görüyordu.

SUN token nasıl alınır?

Sun coin, büyük ve güvenilir birçok kripto borsası tarafından listeleniyor. Mevcut olarak SUN, Binance, KuCoin, Bithumb, Bitfinex gibi kripto borsaları tarafından destekleniyor. İlgili yatırımcılar, bu borsalardan birine üye olup cüzdanlarına para yatırarak SUN satın alımı gerçekleştirebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir