Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.030
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.030
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

TraderWagon Nedir?

TraderWagon Nedir ?

Benzer düşünen tüccarlar ve yatırımcılardan oluşan bir topluluk içermektedir. TraderWagon (TW), deneyimli ve acemi tüccarlar arasındaki boşluğu dolduran bir platformdur.

Kripto ticaretinde yeniyseniz veya piyasaları izleyecek vaktiniz yoksa, TraderWagon dünyanın her yerinden en iyi tüccarlar tarafından yapılan alım satımları keşfetmenizi, takip 4etmenizi ve kopyalamanızı kazanç elde etmenizi sağlar.

TraderWagon sadece bir kopya ticaret platformu değildir, aynı zamanda benzer düşünen tüccarlarla bağlantı kurabileceğiniz ve etkileşimde bulunabileceğiniz bir tüccarlar ve yatırımcılar topluluğudur. TraderWagon sayesinde ticaret çevrenizi genişletebilir ve daha iyi bir tüccar olmanıza yardımcı olacak stratejileri ve teknikleri tartışmak için en iyi tüccarlarından bazılarıyla sohbet edebilirsiniz.Trader Wagon uygulamasını kullanmaya ve fırsatlardan faydalanmaya kayıt linkimizle kaydolarak başlayabilirsiniz

TraderWagon’un özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz :

TraderWagon Platformu İçerisinde Sosyal Ticaret Nasıl Çalışır ?

TraderWagon’da iki tür kullanıcı vardır. Lider Tüccarlar ve Kopya Tüccarlar :

  • Lider Tüccarlar : Portföyleri (kopya portföyler) yöneten ve diğer yatırımcıların kendi portföyünü takip etmesine ve kopyalamasına izin veren yatırımcılardır. Lider tüccarlar konusunda detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.
  • Kopya Tüccarlar: Öncü Tüccarların işlemlerini takip eden ve kopyalayan yatırımcılardır.


TraderWagon’un Avantajları Nelerdir ?

  • İlk kez tüccarların kendilerini kripto piyasasına alıştırmalarına ve ticaret yapma konusunda güven kazanmalarına izin verir.
  • Yeni tüccarların, bazen daha deneyimli diğer tüccarların eylemlerini izleyerek nasıl ticaret yapacaklarını öğrenmelerine yardımcı olur.
  • Çok meşgul olduklarında ve normalde ticarete ayırmaları gereken zaman ve araştırmaya yatırım yapamayacak durumda olduklarında bile daha fazla tüccarın piyasada yer almasını sağlar.
  • Fikir ve strateji alışverişinde bulunabilen ve ticaretlerini birlikte geliştirmek için çaba gösterebilen, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılardan oluşan bir topluluk oluşturur.


TraderWagon Platformunun Riskleri Nelerdir ?

Tüm yatırımlarda olduğu gibi, her zaman bir risk vardır. Bir yatırımcının sosyal ticarette karşılaşacağı en büyük risk, portföy seçimi riskidir. Bir Lider Tüccar’ın stratejisi başarısız olursa, Kopya Tüccarları para kaybedebilir. Kopya Tüccarlar ayrıca, özellikle ticaret yaptıkları varlıklar piyasaların dalgalı olduğu zamanlarda likit olmayan koşullar yaşıyorsa, Öncü Tüccarların alım satımlarını kopyalarken kayma riskiyle karşı karşıya kalırlar.

Son olarak, Copy-Traders, alım satım yaptıkları varlıklarda keskin düşüşler veya ralliler yaşarsa sistematik risklerle karşı karşıya kalabilir.


TraderWagon Binance Hesabına Nasıl Bağlanır ?

Öncelikle TraderWagon platformunda bu linki kullanarak hesap açmalısınız. Açılan sayfada kaydınızı E mail veya Cep telefonu numaranızla gerçekleştirebilirsiniz.

Ardından TraderWagon platformuna oluşturduğumuz bilgilerle giriş yaptıktan sonra karşımıza çıkan sözleşmeyi onaylamamız gerekmektedir.

 

Sonrasında sağ üst kısımda ki insan ikonunu tıklayarak bu kısımdan ”Hesap ve Güvenlik” sekmesine giriş yapıyoruz.

 

Açılan sayfada Binance bağlantısını bulun ve bağlantı kısmına tıklayın. Sizler Binance borsasına kayıtlı değilseniz %20 komisyon indirimden yararlanabileceğiniz ve bir çok fırsattan istifade edebileceğiniz indirimli kayıt LİNKİMİZile kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Son olarak Binance hesabınıza giriş yaparak Trader Wagon’u Binance hesabınıza entegre edebilirsiniz.

Uygun Katılımcılar, referansımız ile üye olmuş ve etkinlik sürecinde en az 1 işlem yapan kişilerdir. (Lider Trader veya Kopya Trader olarak)

Bu tarz kazanç ihtimali olabilecek fırsatlardan anında haberdar olmak için bizleri Youtube,  Telegram, ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca TraderWagon Türkiye Telegram sayfasına katılarak platformu kullanan bir çok kiseden fikir alıp paylaşımda bulunabilirsiniz.

Trader Wagon kullanımı ve detayları için sizler, Coinmuhendisi Youtube kanalımızda paylaştığımız videomuzu izleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

TraderWagon Nedir?” te bir düşünce

  1. Pingback: TraderWagon ile Kazanmak İçin Kopyala İşlemleri Nasıl Yapılır ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir