Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.338
% 0.51
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.338
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Trader: Bitcoin ve ETH En Kötü Durumda Bu Seviyelere Düşecek!

Tanınan kripto para analisti Nicholas Merten, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için “en kötü durum senaryosu” olduğuna inandığı rotayı paylaşıyor.

Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için en kötü durum senaryosunu paylaşıyor

516.000 YouTube takipçisi olan Merten, Bitcoin fiyatının yakın gelecekte 10.000 doların, hatta 20.000 doların altına düşeceği konusunda “kesinlikle söz konusu olamaz” diyor. Kripto analisti, Bitcoin ve Ethereum’un birleşik piyasa kapitalizasyonunu gösteren bir tabloya işaret ediyor.

Analist, en değerli iki kripto para biriminin toplam piyasa değerinin, önceki bir boğa piyasasından sonra asla orta seviye bölgeye dönmediğine dikkat çekiyor. Merten’e göre, toplam piyasa değeri de son boğa piyasasının en yüksek seviyelerinin üzerindeki konumunu korumayı başardı. Analiste göre:

Sadece bu daha önce olmadı. Bunu ATH seviyelerine ulaştıktan sonra değil, yalnızca düşüş gösteren piyasalarda yapıyoruz. Gerçek şu ki, geçmişte olmadı ve yakın zamanda olacağına da inanmıyorum, ancak burada fiyatın biraz daha düştüğünü görebileceğimiz olası bir aralık var.

Analiste göre BTC ve ETH bir sürede daha hacim kaybedebilir

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Bitcoin ve Ethereum’un birleşik piyasa değeri yaklaşık 1.075 trilyon dolar. Merten, rakamın yüzde 15’ten fazla bir düşüşü temsil eden 850 milyar dolara kadar düşmesinin mümkün olduğuna inanıyor. Uzmana göre, Bitcoin şu anda 30.000 doların altında işlem görürken, Ethereum 2.000 doların ortasında işlem görüyor. Merten, bu seviyelerin en değerli kripto paralar için en kötü durum senaryosunu temsil ettiğine dikkat çekiyor.

Merge nedir ve Ethereum için neden önemli?

Merge, Ethereum’un mainnet ile PoS sistemi arasındaki yaklaşan birleşmeyi ifade eder. ‘Birleştirme’, PoS mekanizması lehine Ethereum için PoW sonunu belirliyor. Ethereum’un mainet’i şu anda PoW konsensüs mekanizmasını kullanıyor. Konsensüs mekanizması, bir ağın çeşitli node’lerin karşılıklı fikir birliğine vararak bir Blockchain ağının durumunu değiştirdiği bir süreçtir. Blockchain teknolojisinin temelini oluşturan kavramdır. Madenciliğin tükettiği enerjinin büyüklüğü giderek daha fazla dikkat çekerken, Ethereum’un merge ile sektörün gidişatını değiştirmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir