Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.599
% 3.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.599
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Tr Binance Borsası Nasıl Kullanılır ? Komisyon İndirimli Kayıt

Tr Binance borsası Nasıl Kullanılır merak ediyorsanız ve avantajlı bir şekilde %10 komisyon indirimli kayıt olmak istiyorsanız videoyu izleyin veya trbinance makalemizi okuyabilirsiniz.

TrBinance Nedir ?

https://youtu.be/6iZxOjMJPrk

Tr Binance Binance ‘in Türkiye’ye özel resmi borsası olup Vakıfbank ve Ziraat Bankası ile 7/24 havale ,diğer bankalarla ise mesai saatlerinde Türk Lirası yatırmanızı sağlayan bir borsa.

Binance’nin Türkiye yasalarına uygun olarak Türkiye’de ofis açarak hizmete açtığı ve vergi ödediği borsaya ücretsiz bir şekilde para yatırmak ve miktarı ne olursa olsun 3 Tl komisyon ödeyerek para çekmek mümkün.

Ömür Boyu %10 Komisyon İndirimi İle Tr Binance’ye Hemen Kayıt Ol

Banka hesabınızdan Türk Lirası yatırmak için seviye 2 kimlik doğrulama işlemini tamamlamanız gerekiyor. Hesap onayı işlemlerinizi tamamladıktan sonra sitenin üst kısmında bulunan “Yatırma” bölümüne tıklıyoruz. Binance 2 Türk bankası ile anlaştığından ya vakıf ya ziraat bankası seçenekler arasında. Ziraat Bankası ile havale ve eft işlemlerinizi yapabiliyorsunuz, Vakıfbank ile sadece havale işlemlerinizi yapabiliyorsunuz.

TL Yatırma

Binance Türkiye 2 banka ile çalışıyor şuan. Vakıfbank ve Ziraat bankası. Örnek olarak Ziraat Bankasını seçip işlemlerimize devam ediyoruz. Bizi karşılayan ekranda Türk Lirası göndermemiz gereken IBAN numarasını ve referans kodumuzu görüyoruz. Referans kodunu Havale/EFT yaparken açıklama kısmına yazmanız gerekiyor, yazmayı unutursanız yolladığınız para 10 TL kesilerek geri gönderilir.

TL Çekme

İşleme başlamadan önce Çekim sayfasının sağ tarafında bulunan uyarıları mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. İşlem esnasında Binance hesabınızda bulunan Türk Lirası bakiyenizi banka hesabınıza çekmek için IBAN numaramızı ve hesabımıza ne kadar Türk Lirası çekmek istediğimizi giriyoruz. Çekme emri verdikten sonra kullandığınız bankaya bağlı olarak işleminiz EFT ya da Havale olarak kısa süre içerisinde gerçekleşiyor. Binance Türkiye’den banka hesabınıza Türk Lirası çekme işlemi için 3 TL komisyon alınıyor.

Binance Türkiye’de Türk Lirası İle Hangi Coin’leri Alabilirim?

Binance Türkiye’ye Türk Lirası yatırıp doğrudan BTC, ETH, USDT, XRP AVAX SXP LINK BNB ve BUSD alabilirsiniz.

Binance Türkiye ve Binance Arasında Transfer

Evet mümkün. Hesaplarınız arası kripto para transferlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Değerli okurlarımız ömür boyu binance com dan %20 indirim almak istiyorsanız linkten kaydolun.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir