Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.349
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.349
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Topluluk Kazan Kaldırdı: Bu 4 Altcoin Sert Düştü!

Wonderland DAO (TIME) ile Sifu olarak bilinen yönetici Michael Patryn arasındaki drama devam ediyor. Topluluk, Quadriga FX’in eski CEO’suna kazan kaldırdı. Haberin etkisiyle DeFi platformuyla bağlantılı 4 altcoin fiyatı sert düştü. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Skandal yönetici etkisiyle 4 altcoin fiyatı çakıldı

Wonderland DAO ve geliştiricisi Sifu etrafında bir hafta süren drama, organizasyonun skandal geliştiriciyi kovmak için bir oylamaya başvurmasıyla nihayet sona erdi. Blockchain üzerindeki Snapshot’a göre, topluluk şu anda hazineyi sahiplerine geri vermek için oy kullanırken, aslında daha önce QuadrigaCX borsasının eski geliştiricisinin kovulması için oy veriyor.

Sifu veya Michael Patryn, Kanadalı bir Ponzi dolandırıcılık borsası olan QuadrigaCX’i başlatmış ve daha sonra mahkum edilmişti. Borsa, kurucunun 160 milyon dolarlık kripto parayla ortadan kaybolmasıyla çöktü. Geçtiğimiz günlerde DeFi altcoin platformu Wonderland’de üst düzey bir yöneticinin, başarısız kripto borsası QuadrigaCX’in kurucularından biri olan Michael Patryn olduğu ortaya çıktı.

Wonderland, Olympus DAO’dan çatallanan Avalanche’a dayalı merkezi olmayan bir protokol. Wonderland, yaklaşık 700 milyon dolara ulaşan hazine bakiyesi ile kısa sürede piyasadaki en popüler çözümlerden biri haline geldi. Topluluğun yönetimi, başarılı olursa topluluğa fon verecek bir oylama başlatmaya karar verdi. Oylama sayfasına göre, kullanıcıların çoğunluğu şu anda teklife karşı oy verirken, %48,1’i lehte oy kullanıyor.

TIME, LUNA, MIM ve UST token’leri, traderlar Wonderland geliştiricisinin etrafındaki şaibenin neden olduğu panik aşamasına girerken önemli ölçüde düştü. Bahsedilen tüm token’ler ve kripto paralar, en azından Abracadabra protokolüyle bir tür bağlantıya sahip bulunuyor. Finansman verilerinin gösterdiğine göre, yatırımcılar likiditenin neredeyse yarısını MIM stablecoin’den ve likiditenin en az %30’unu UST’den çekti. Basın zamanında, LUNA son yedi günde değerinin %26’sını kaybederken, TIME’ın fiyatı, kurucu ortağın geçmişiyle ilgili tatsız keşiften birkaç gün sonra 1.000 dolardan 369 dolara düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir