Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.784
% 1.64
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.784
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

TON Vakfı Kripto Depolama Pazarına Giriyor

TON Foundation

Telegram Messenger kurucuları tarafından tasarlanan proof-of-stake blok zinciri TON Foundation, TON Storage adlı bir veri depolama ekosistemi başlatıyor.

TON Vakfı yaptığı açıklamada, projenin kullanıcıların her boyutta dosya alışverişinde bulunmalarını sağlamayı ve düğüm operatörlerine kullanıcılar için dosya barındırmaları için mali teşvikler sağlamayı amaçladığını söyledi.

Açıklamada, “Bir düğüm operatörü ve bir kullanıcı, TON blok zincirinde, kullanıcının dosyaları önceden belirlenmiş bir süre boyunca saklamak için Toncoin’de sabit bir miktar ödeyeceğini garanti eden akıllı bir sözleşme oluşturmaktadır” denildi.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Ton Storage, TON blok zincirini kullanan eşler arası bir dosya paylaşım sistemi gibi çalışır. Dosya depolamayı merkezsizleştirmek amacıyla, TON siteleri merkezi bir web sunucusuna ihtiyaç duymadan TON Storage üzerinde barındırılabilir.

TON Storage’ın eşler arası dosya paylaşımı ile uyumu ve geleneksel torrentlere benzerliği nedeniyle kullanıcılar her boyuttaki dosyayı güvenli bir şekilde değiştirebilir ve tüm verilerin güvenli bir şekilde yedekleneceğini ve şifreleneceğini garanti edebilir.

Ancak geçmişte torrentlerde kullanıcıların verilerini depolamak için çok fazla teşvik yoktu ve dosyaların kalıcı olacağı garanti edilemiyordu. TON Storage, kullanıcılara düğüm operatörü olma ve dosya barındırma konusunda teşvikler sunarak bunu değiştirmeyi amaçlıyor

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir