Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.172
% 3.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.172
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Tommy Hilfiger, Metaverse’de Sanal Giyim Koleksiyonunu Başlattı

ABD merkezli moda şirketi Tommy Hilfiger, metaverse’de en ikonik 30 parçasını içeren sanal giyim koleksiyonunu başlattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Amerikan giyim firması olan ve bünyesinde Tommy Hilfiger markasını da barındıran PVH’ye göre, Hilfiger markası, popüler platform Roblox’ta kullanıcıların oluşturdukları kıyafetleri, yeniden yorumlamak için ortaklık kurdu.

Markanın kurucusu Hilfiger yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Kullanıcıların kendi TOMMY HILFIGER stillerini oluşturmalarıyla birlikte markanın bir şekilde Roblox platformuna dahil edilmesi bizi memnun etti. Hayranlarla ortaklık kurma şansını kaçırmadık ve onlara yaratıcı dokunuşlarını resmi marka stillerine aktarmaları için güç verdik.”

Kullanıcılar sırt çantaları, tişörtler, kaykaylar ve kulaklıklar olmak üzere çeşitli ürünlerini Tommy Jeans ile yeniden oluşturdu. Ürünler 16 Aralık’ta dünya çapında satışa çıktı. Bu koleksiyon şimdi Roblox metaverse’ünün içinde olacak.

Bu, Hilfiger’ın sanal moda dünyasına ilk girişimi değil. Geçen yıl, popüler Nintendo oyunu Animal Crossings: New Horizons için bir dizi kıyafet çıkarmıştı.

PVH, dünya çapında milyonlarca insanın sürükleyici, etkileşimli deneyimler yaşaması için Roblox aracılığıyla bağlantı kurmak, oluşturmak ve kendilerini ifade etmek için bir araya geldiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir