Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.042
% 0.14
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.042
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Tom Lee’den Balinalara Kadar: Taze Bitcoin Tahminleri Çıktı!

Fundstrat analistlerinden Tom Lee, Bitcoin’in “zaten dibi gördüğünü” söyledi. Analist, Saylor’un 1 milyon dolarlık Bitcoin üzerine bahse girdiğini söylüyor

Tom Lee, Bitcoin ve altcoin piyasanın “zaten dibi gördüğünü” öne sürüyor

Bitcoin, en iyi bilinen iki savunucusunu elinde tutuyor. Ancak biri BTC fiyat tahminlerini önemli ölçüde soğuttu. Bu isim, Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee. Ünlü analist, 9 Haziran’da CNBC ile yaptığı röportajda karmaşık mesajlar verdi. Bitcoin’in yılı başlangıç ​​fiyatının üzerinde bitirip bitirmeyeceğinden emin olmadığını söyledi.

Şimdi, 2022 Bitcoin fiyat tahminleri, makro baskılar ve Terra patlaması gibi olaylarla diplere işaret ediyor. Çoğu analist BTC’de 20.000 doları görebileceğimizi söyledi. Ancak Tom Lee, altta yatan gücün şu anda dikkatte değer olduğunu söylüyor. Yukarıdaki CNBC röportajında şunları kaydetti:

Bu riske açık bir varlık. Bu yüzden Nasdaq ve Bitcoin’in ralli yaptığı ölçüde, piyasanın zaten dibe vurmuş olduğu konusunda daha rahat olmamıza yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Aynı zamanda Lee, ABD borsası Coinbase de dahil olmak üzere büyük kripto şirketlerindeki Terra fiyaskosunu ve işten çıkarmalara değindi. Bitcoin’in “insanların beklediğinden çok daha iyi davrandığını” söyledi.

Bu arada Lee Bitcoin’deki boğa tahminleriyle bilinmektedir. Bunların arasında, Bitcoin Kasım ayında ATH seviyesi 69.000 dolardayken 2022 için 200.000 dolarlık tahmini vardı.

Michael Saylor: “Sıfıra gitmiyorsa, bir milyona gidiyor”

Bu arada, MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, düşüşü bir kenara iterek yükselişe geçti. 8 Haziran’da CNBC’ye verdiği demeçte, Bitcoin’in yasaklanacağını veya sıfıra gideceğini iddia edenleri “itibarsızlaştırıldı”. Saylor şunları söylüyor:

Eğer inkar edenler yanılıyorsa ve şüpheciler yanılıyorsa sıfıra gitmeyecek ve sıfıra gitmeyecekse bir milyona gidecek.

Yeni bir şey olmasa da, Saylor’un “buradan nereye gittiğimiz konusunda çok iyimser” olması, yeni merkez bankası parasal sıkılaştırma döneminde, risk varlıklarına ilişkin genel olarak karamsar bakış açısıyla giderek daha fazla övünüyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, bazıları anlamlı bir fiyat toparlanmasının girmesinin 2024’te bir sonraki blok sübvansiyonunun yarıya (halving) indirilmesine kadar süreceğine inanıyor.

Bu arada Saylor, mevcut rezervleri için daha fazla BTC satın almaya gelince, “piyasayı zamanlamasının” bir anlamı olmadığını söyledi. “Büyük bir şirket için ortalama dolar maliyetinin eşdeğerini yapıyoruz” diye açıkladı:

Piyasaya zaman ayırmaya çalışmıyoruz. Bence S&P ve Bitcoin endeksindeki tüm istatistikler, piyasayı zamanlayamayacağınızı gösteriyor. Koşulların bize izin verdiği ölçüde piyasaya serbest nakit akışlarına yeniden yatırım yapıyoruz.

Bu arada, yazım sırasında BTC/USD, 30 bin doların hemen üzerinde işlem görüyor. BTC bugün en fazla 30,609.31 doları gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir