Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.232
% 3.61
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.232
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

TOGG’dan Cumhuriyetin 100. Yılına Özel NFT Hamlesi

TOGG

CES2023 fuarında konuşan TOGG CEO’su Gürcan Karakaş Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak üretilecek 2023 adet özel NFT serisinin açık artırma yöntemiyle kullanıcılara sunulacağını açıkladı.

2023 yılında piyasaya çıkması beklenen Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş, sabah saatlerinde gerçekleşen teknoloji fuarı CES2023’te blockchain teknolojisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Blockchain teknolojisinin, akıllı şehirlere ve net sıfır geleceğe giden yolda izlenebilirlik ve şeffaflığı mümkün kılan bir teknoloji olduğunu vurgulayan TOGG CEO’su “Akıllı kontratlar aracılığıyla akıllı ekosistemleri birbirine bağlayacağız. İş ortaklarımızla birlikte akıllı şehirler için blok zinciri tabanlı bir ekosistem inşa ediyoruz. Ve mobiliteyi yeniden tanımlıyoruz.” dedi.

Çıkarılacak NFT’ler Çeşitli Avantajlar Sunacak

TOGG CEO’su dün yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılına özel olarak 7 Türk dijital sanatçısıyla çalışarak 2023 adet NFT koleksiyonu çıkartılacağını duyurdu. Çıkarılacak NFT’ler sahiplerine otomobilin ön siparişine katılma hakkı ve sıralamada önceliğe sahip olmalarını sağlayacak.

TOGG CEO’su Gürcan Karakaşın konuşmasının tamamı Şöyle;

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

TOGG’dan Cumhuriyetin 100. Yılına Özel NFT Hamlesi” te bir düşünce

  1. Pingback: NFT Projesi Moonbirds, Hollywood Yetenek Ajansı UTA ile Anlaştı – Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir