Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.367
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.367
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Times Meydanı’ndaki Geleneksel Yılbaşı Kutlaması, Decentraland’e Taşınıyor

Dijital varlık yöneticisi Grayscale’in ana şirketi Digital Currency Group (DCG) ve uluslararası emlak firması Jamestown, sanal dünya Decentraland’de yılbaşı kutlaması yapacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kutlama, Decentraland – One Times Square içinde gerçekleşecek. New York City’deki Time Square’in ortasında bulunan 26 katlı bir bina olan One Times Square’de her 31 Aralık’ta yılbaşı gecesi kutlaması gerçekleştiriliyor. Bu sefer, sanal One Times Square içinde de gerçekleşecek ve böylece ilk defa büyük bir kültürel kutlama metaverse’e taşınmış olacak. DCG’den Simon Koster konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bu etkinlik, başka türlü katılamayacak kadar çok kişiye hayatta bir kez yaşanabilecek deneyimleri getirmek için sanal olayların gerçek olaylarla nasıl uyumlu bir şekilde bütünleşebileceğini vurguluyor.”

Şimdi metaverse geliştirme şirketleri GrowYourBase ve MetaVenture Studios, Decentraland’ın One Times Meydanı’nı inşa ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir