Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.956
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.956
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

TIME, Bu Metaverse Coin ile Ortak Oluyor: Fiyatı Sıçradı!

Ünlü medya kuruluşu Time’ın bünyesindeki bir NFT topluluk çalışması olan TIMEPieces, bir iş birliği duyurdu. Ortaklık bir Metaverse Coin projesi ile ilgiliydi. Buna göre şirket, Metaverse dünyasında Time Square’i kurmak için kolları sıvadı. TIME Square, The Sandbox Metaverse üstünde yerini alacak ve iki şirketin iş birliğinin ilk ürünü olacak. Ortaklık, The Sandbox’ın yaptığı kurumsal iş birliklerinin sonuncusu olarak karşımıza çıktı. SAND fiyatı haberle birlikte resmen fırladı.

TIME, popüler Metaverse Coin projesiyle anlaştı

Anlaşmaya göre TIME Square, The Sandbox’taki şirkete ait mülkün üzerinde yerini alacak. Buna göre alan; toplantılar, sanat ve ticaret için bir konum olarak hizmet verecek. TIME Square’in tasarımı, New York City’deki ünlü bölgenin estetik özünden ve enerjik havasından ilham alacak. Ortaklığı, TIME Başkanı Keith A. Grossman, NFT.NYC’de düzenlenen The Sandbox etkinliği sırasında açıkladı. Grossman ayrıca mimarlara TIME Square’i yaratmaları için açık bir çağrı yayınladı. Böylece Metaverse için uluslararası üne sahip kültür merkezini yeniden yarattı:

“Amacımız, meta evrenin kalbi olacak bir hedef oluşturmak. Eylül 2021’de TIMEPieces’i piyasaya sürdük. O günden beri, Web3’te bir topluluk geliştirmeye odaklandık. Bu topluluk, TIME’ın oluşturduğu 100 yıllık miras ve erişimine sahip oluyor.“

Metaverse coin SAND, haberle fırladı

TIME ile iş birliği haberlerinin ardından Metaverse Coin projesi yükselişe geçti. Yazının yazıldığı sırada SAND, son 24 saatte %4,11 değer kazandı. Token şu anda 0,92 dolarlık bir fiyattan el değiştiriyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere fiyattaki artış, kripto paranın piyasa değerine de yansıdı. The Sandbox’ın piyasa değeri 1 milyar 161 milyon dolara ulaştı.

The Sandbox Metaverse’deki Time Square nasıl olacak?

TIME Square’in ambiyansı herkesi kucaklayacak. Ayrıca TIMEPieces’a sahip olanlara benzersiz deneyimler içerecek. Destinasyon, TIME Studios tarafından üretilen çeşitli eğitim deneyimlerinin yanı sıra sohbetler, etkinlikler ve proje gösterimlerine sanal erişim sağlayarak TIMEPieces topluluğuna hizmet edecek. The Sandbox’ın COO’su ve Kurucu Ortağı Sebastien Borget’e göre Sandbox genellikle “sanal bir Manhattan” olarak görülüyor. Ancak aslında Sandbox, herkesin keşfedebileceği, öğrenebileceği, çalışabileceği, yeni insanlarla tanışabileceği, oyun oynayabileceği, dans edebileceği ve harika yeni fırsatlar bulabileceği kültür, eğlence ve markalarla canlı bir alan.

Metaverse Coin projesi, TIME ile birlikte çalışarak bu sanal Manhattan’ın atan kalbi ve ruhu olarak TIMEPieces’i ekliyorlar. TIME Square, şirketler ve sanatçılar için yaratıcı Metaverse’de bir mekân olacak. Ayrıca alan, sanal dünya mimarları için bir açık tasarım çağrısıyla oluşturulacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir