Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.232
% 3.16
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.232
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Thodex CEO’su Yine Hortladı: 2 Milyon TL Gönderdi!

Thodex vurgunu gündemden düşmüyor. Kayıplara karışan borsa CEO’su Faruk Fatih Özer’le ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Faruk Fatih Özer’in, şikayetlerini geri almaları karşılığında 8 müştekiye toplamda 2 milyon lira gönderdiği iddia ediliyor. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Thodex’in firari CEO’su, mağdurlara 2 milyon TL gönderdi!

Thodex skandalına yönelik soruşturmalar hız kesmeden devam ediyor. Bugün ise borsa CEO’su Faruk Fatih Özer‘le ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Mağdur avukatlarından Sinan Keskin, firari olan borsa CEO’su Faruk Fatih Özer’in ve Thodex şirketinin avukatının kendisiyle irtibata geçtiğini ve uzlaşmak istediklerini söyledi. Avukat Sinan Keskin, konuya yönelik şu açıklamada bulundu:

Biz de buna istinaden uzlaşma görüşmelerini müvekkillerimizin hak ve menfaatleri gereğince yürüttük. Aynı zamanda müvekkillerimizden bu uzlaşmaya onay verdiklerine dair yazılı ve sözlü taahhüt aldık, muvafakat aldık. Buna istinaden geçen hafta perşembe günü müvekkillerimizin hesabına uzlaşmaya konu zarar miktarı yatırılmış olup, biz de tarafımızdan teyit ettik. Birçok müvekkilimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bir kısım müvekkillerimiz uzlaşma kapsamında zararlarının giderilmesini kabul etti. Biz de şikayetten vazgeçme dilekçelerini verdik. Tabi uzlaşma kapsamında zararları giderilen müvekkiller yakınlarına da bunları aktardılar. Aynı zamanda yeni vekaleten çıkartan müvekkillerimiz de var. Bunlarla ilgili uzlaştırma görüşmeleri devam ediyor. Faruk Fatih Özer ilk defa ödemeleri dosya kapsamında gerçekleştirmiş oluyor.

Avukat Keskin: Birçok mağdur uzlaşma anlamında olumlu bakıyor sürece…

Şikayetini geri çekmeyen mağdurlar adına Faruk Fatih Özer’e yönelik soruşturmanın devam edeceğini belirten Avukat Sinan Keskin, açıklamalarına şunları ekliyor:

Ama birçok mağdur da uzlaşma anlamında olumlu bakıyor sürece. Olumlu bakmayanlar için de süreç devam edecektir. Geçen hafta itibariyle sadece 8 kişinin zararı giderildi. Bunların zarar miktarı da yaklaşık 2 milyon civarında. Bunlar banka hesaplarına yattı, biz de ofisimiz olarak teyit ettik bankaya yattığını.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir