Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.842
% 5.18
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.842
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

The Sandbox, Turkishverse Projesini Duyurdu

The Sandbox, dünyada tanınan Türk dizi ve oyuncularını metaverse’de yeniden hayata geçiriyor.

Popüler metaverse platformu The Sandbox, yeni ortaklıklarla erişimini genişletmeye devam ediyor. Sandbox, Türkiye’de, bu yılın başlarında duyurduğu Hong Kong Mega City projesini takip edecek bir projenin altına imza atıyor.

The Sandbox, Turkishverse Projesi için Çalışmalarını Sürdürüyor

The Sandbox, Turkishverse projesini, Maslak ESA Arena’da düzenlediği “Sandbox Metaverse: Geleceğe İz Bırak” adlı bir etkinlikte duyurdu.

The Sandbox Paris’in kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget, planlanan metaverse çalışmalarının arasında Singapur, Kore ve Türkiye’nin yer aldığını söylemişti. Üzerinden çok geçmeden Sandbox, Muhteşem Yüzyıl, Kral Şakir gibi yayınların ve Engin Altan Düzyatan gibi ünlü oyuncuların yer alacağı bir Türkçe metaverse için adım attı.

Türk kültürünü dünyaya etkili bir şekilde aktaran en popüler film, dizi ve oyunculardan birkaçının TurkishVerse’de bir araya getirilmesi hedefleniyor. Sandbox ile işbirliği yapan film, dizi ve program yapımcıları ile sanatçılar ‘LAND’ (arsa) ile metaverse’in; ‘TurkishVerse’in bir parçası olacak. Böylelikle, Türkiye’deki yeni içerik formatlarıyla genç hedef kitleye ulaşılırken, küresel izleyiciler için de blockchain tabanlı yeni gelir modellerinin kapıları aralanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir