Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.202
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.202
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

The Matrix 4 Filminin NFT Koleksiyonu Yayınlanacak

Yılın en beklenen filmlerinden The Matrix 4, yapımcısı Warner Bros. NFT serisi çıkarmayı planlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NFT’lerin, filmin vizyona girdiği tarihte piyasaya çıkacağı, koleksiyonun geleceği olan bir projeye dönüşeceği bekleniyor.

Proje için Nifty ile anlaşan yapımcı Warner Bros., 100 bin adetlik bir avatar NFT serisi oluşturacağını, böylelikle NFT’lerin, sosyal medyada profil fotoğrafı olmaya uygun olacağını açıkladı. Serideki her bir parça 50 dolardan satışa sunulacak.

Warner Bros., 30 Kasım tarihinde bir lansman ile ürünleri tanıtacak, ilk başlarda standart avatar olarak gözüken NFT‘ler satacak. 16 Aralık tarihinde ise yapımcı şirket koleksiyona sahip olan kişilere, hap tercihi yaptıracak. Mavi hapı seçenlerin koleksiyonları sistemden çıkmak istemeyen karakterlere dönecek. Kırmızı hapı seçenler ise direniş savaşçısına dönüşen ürünlere sahip olacak. Warner Bros., The Matrix 4 projesinden 5 milyon dolarlık gelir hedefliyor.

Nifty’s CEO’su ve kurucu ortağı Jeff Marsilio konuyla ilgili şöyle konuştu;

“Dijital kimlik ve seçim temasının ve bu kimliğe sahip olmanın The Matrix serisindeki temalarla gerçekten uyumlu olduğunu düşünüyoruz. NFT avatarıyla NFT’leri ana akım haline getirmek bu sektör için büyük bir fırsat.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir