Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.103
% 1.06
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.103
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Tesle CEO’su Elon Musk, Twitter İsmini Değiştirdi! Dogecoin’le (DOGE) Alakalı Olabilir mi?

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’da ismini Lorde Edge olarak değiştirdi. Peki bunun popüler meme kripto para birimi Dogecoin’le (DOGE) bir ilgisi var mı? Dogecoin kurucusu Billy Markus’a göre evet, ilgisi olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk’ın Twitter’da ismini değiştirmesinin ardından DOGE kuru ortağı Markus, “Lorde Edge” kelimelerinin “Elder Doge” kelimelerinin bir anagramı olduğunu söyledi. Markus’a göre bu durum kasti olarak yapılmış da olabilir, sadece bir tesadüf de. “Elder Doge” birebir çeviri yapıldığı zaman yaşlı Doge anlamına geliyor ama “Elder” kelimesi aynı zamanda “kıdemli kimse” olarak da çevriliyor.

Markus anagramı bulmasının ardından “Bu kasıtlı olduğu anlamına gelmez ama bir anagram olduğu gerçek” ifadelerini kullandı.

Dogecoin Fiyatı Ne Durumda?

Dogecoin yazının yazıldığı sırada piyasa değeri açısından 9. sırada yer alıyordu. Kripto para birimi son 24 saatte %5 oranında yükseliş göstererek 0,272522 dolara ulaştı. Meme coin, tüm zamanların en yüksek seviyesine 8 Mayıs 2021’de 0,731578 dolarla ulaşmıştı. DOGE şu anda ATH’sinden yaklaşık %63 oranda geride yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir