Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.749
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.749
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’ın Yeni NFT Özelliğini Rahatsız Edici Buldu

Twitter Blue dün NFT profil resmi özelliğini yayına soktuğunu duyurmuştu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık cüzdanlarını bağlayarak sahip oldukları NFT’leri profil fotoğrafı olarak kullanabilecek. Twitter’ın sunduğu bu yenilik, beğeni topladığı kadar tepki de çekti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Hali hazırda NFT’lere olan eleştirilerini paylaşmaktan çekinmeyen Elon Musk, bu özelliğin can sıkıcı olduğunu dile getirdi. Elon Musk’ın bu sözlerine birçok destek mesajı da geldi.

Bir kullanıcı “aptal gibi görünmek için para öde” dedi ve Elon Musk bu görüşe gülen emoji yollara destek verdi.

Elon Musk ayrıca eleştirisinin devamında Twitter’daki spam mesajların çokluğuna ve bunlarla alakalı hiçbir çalışma yapılmamasına vurgu yaptı. Musk, “Kripto para dolandırıcıları her başlıkta botlarla bir spam partisi düzenlerken Twitter mühendislik kaynaklarını buna mı harcıyor” ifadelerini kullandı.

Twitter NFT Özelliğini Twitter Blue İçin Duyurdu

Twitter, NFT profil fotoğrafı özelliğini Twitter Blue için duyurdu. Kullanıcılar bu özellik sayesinde satın aldıkları ve cüzdanlarında yer alan NFT’leri profil görseli olarak kullanabilecek. Bahsi geçen yeni özelliğin kullanımı da oldukça basit. Twitter’da profil düzenle dedikten sonra profil görselinizin bulunduğu alanı tıklıyorsunuz daha sonra NFT seçiyorsunuz. Ardından cüzdanınızı bağlayarak, cüzdanınızda yer alan NFT’lerden birisini seçiyorsunuz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir