Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.761
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.761
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Tesla Akşam Bilançosunu Açıklıyor: Bitcoin’ler Satıldı Mı?

Elon Musk yönetimindeki elektrikli otomobil üreticisi Tesla, bu akşam bilançosunu açıklayacak. Bilanço beyanı, şirketin geçen yılın Şubat ayında satın aldığı Bitcoin (BTC)’leri satıp satmadığını veya yenilerini ekleyip eklemediğini gösterecek.

Tesla’nın Bitcoin satıp satmadığı bu akşam belli olacak

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Tesla CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı satın almak için teklifte bulundu. Buna karşılık, Twitter satın alma işleminden korumak için bir “zehir hapı” sunmaya karar verdi. İki taraf arasındaki çatışma tırmanırken, bu akşam saat 23:00’da Tesla’nın Bitcoin satıp satmadığını ortaya çıkarak bilanço açıklanacak. Hatırlamak gerekirse, geçen yıl Mart ayında satın aldığı Bitcoin’lerin 272 milyon dolarını satan Tesla, aynı tarihlerde otomobil satışlarında Bitcoin’i kabul etmeye başladı. Şirketin sahibi Elon Musk, Mayıs ayında Bitcoin madenciliğinin çevresel etkileri nedeniyle politikanın askıya alındığını belirtmişti.

Dogecoin fiyatı için beklenti yüksek

Tesla’nın, 20 Nisan Çarşamba günü kapanıştan sonra sonuçları açıklaması planlanıyor. Daha haberler çıkmadan önce bile, Tesla yatırımcıları kutlama yapıyor, Tesla hisseleri bugün erken saatlerde %2,4 yükseldi. Diğer yandan, Tesla’nın finansal tablosunu yayınlanması dünya genelinde Dogecoin günü olarak da kabul ediliyor. Bilindiği üzere Tesla, Dogecoin ile ödeme kabul edeceğini bu yıl başlarında açıkladı ve Doge fiyatı çift haneli tepki verdi.

Sonuç olarak, bilançoda DOGE sürprizi görülebilir. Şimdiden kripto topluluğundan bazıları bilançoda Dogecoin’in de görüleceğini söyleyeme başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir