Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.209
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.209
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Terra Rebels, LUNC Yakımına Odaklandı

TerraClassic (LUNC) projesinin gönüllü ekibi Terra Rebels, yakım mekanizmasını desteklemek için yeni methodlar deniyor.

Terra krizinin ardından yeniden yapılanmayla ortaya çıkan TerraClassic, ekosistem oluşturmaya çalışıyor. Kripto para yatırımcılarının merakla gidişatını takip ettiği proje, yakım mekanizmasına da yoğunlaşmış durumda. Kripto para borsalarının da desteğiyle yakımları hızlandıran LUNC, tekrar eski günlerine dönmeye çalışıyor. LUNC‘un arkasındaki gönüllü ekip Terra Rebels ise projeyi kalkındırmak için yoğun mesai harcıyor.

LUNC Piyango Oyunuyla Yakım Yapıyor

Terra Rebels ekibi, piyango oyununun ilk turunu gerçekleştirdiğini duyurdu. LUNC için yakım ve etkileşim yaratmak amacıyla ortaya çıkan piyango oyunu ilgi görmeyi başardı.

LUNC piyango oyununun ilk turunda, 24 milyon adetin üzerinde LUNC kazanan kişiye gönderildi. Ayrıca 10 milyon adetin üzerinde LUNC ise yakım adresine yollandı.

Piyango oyunu, Terra Classic ağı üzerinde başlatılan ilk merkeziyetsiz uygulama olarak da öne çıktı. Oyun haftada bir gerçekleşecek şekilde programlandı. Piyangoya katılmak isteyen kullanıcıların 5 bin adet LUNC ödemesi gerekiyor. Topluluk tarafından yoğun ilgi gören oyun, etkili bir girişim olarak değerlendiriliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir