Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.339
% 1.43
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.339
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Terra (LUNA), Piyasa Düşüşteyken Yeni Bir ATH Belirledi

Bitcoin (BTC) çöküşü bile Terra’nın (LUNA) yeni rekor seviyelere ulaşmasını engelleyemedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ödeme odaklı blok zinciri ağı Terra’nın yerel kripto para birimi olan LUNA’nın fiyatı bugün tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 77,73 dolara ulaştı. Kripto para birimi, Polkadot’u geçerek CoinMarketCap‘te 9. sıraya yükseldi. Popüler kripto para birimi son 24 saatte %42 artarak yükseliş çizgisini genişletiyor. Token’ın piyasa değeri şimdi 30 milyar dolara yükseldi ve bu da onu XRP’nin hemen altında konumlandırdı.

Piyasa Düşerken LUNA Artış Kaydetti

LUNA’nın rekor fiyatı, endüstride şok dalgaları yaşanmasına neden olan büyük bir piyasa çöküşünün ortasında geldi. 4 Aralık’ta, piyasa değerine göre lider olan kripto para birimi olan Bitcoin, %21’lik bir düşüşle geriledi ve büyük altcoinlerin büyük çoğunluğunu keskin bir şekilde kayıplar yaşadı. Bununla birlikte, ETH/BTC çifti Mayıs 2018’den bu yana en yüksek seviyesi olan 0.855 BTC’ye çıktı. Yani ETH, Bitcoin’den önemli ölçüde daha iyi performans gösterdi.

Bitcoin’in hakimiyet oranı şimdi psikolojik olarak önemli olan %40 seviyesinin altına düştü. CoinGecko’ya göre oran şu an %38’de.

Terra ise yazının yazıldığı sırada 75.92 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir