Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.869
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.869
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Terra Ekibi Mahkemeye Gidiyor: LUNA 2.0 Etkilenecek Mi?

Güney Kore, yerel basında çıkan haberlere göre, savcıların yakın zamanda Terraform Labs çalışanlarını çağırmasıyla Terra (LUNA) çöküşüne yönelik ilgili soruşturmasını hızlandırıyor. Terra Blockchain’i, Cumartesi günü yeni bir LUNA tokenı ve airdrop lansmanı ile geri döndü. Ancak, LUNA 2.0; LUNA Classic ve USTC’nin çöküşüyle ​​ilgili komplikasyonları yoğunlaşıyor. İşte detaylar…

LUNC, pilot modeli başarısız olmasına rağmen başlatıldı

Raporlara göre, Seul Güney Bölge Savcılığı, geçmişte Terra’nın geliştirme çalışmasında yer alan tüm insanları çağırdı. Soruşturmada davayla ilgili bazı önemli materyaller toplandı. Bu arada rapor, Do Kwon’un bunu yapmaması konusunda uyarıldığı halde token’ı piyasaya sürmeye zorladığını iddia ediyor. Terra’nın bir çalışanı, CEO Kwon’un zincirin her an düşebileceği konusunda bilgilendirildiğini belirtti. Ancak, yine de lansmanla birlikte yaşamaya karar verdi. Rapora göre, bu çalışan 2019’da LUNA’nın erken gelişiminin bir parçasıydı.

İnceleme, lansmana karşı çıkan seslerin yankılandığını ortaya koydu. Blockchain’in pilot modeli bile şirket içinde başarısız oldu. Açıklamada, yatırımcıların sabit bir teminat veya kâr modeli olmaksızın onlarca yüzde puanlık faiz ödeyeceklerine dikkat çekildi. Yatırımcılar ilk başta gelebilir, ancak bir süre sonra düşmesi gerekeceği belirtildi. Model, faiz ödemelerini ve değer dalgalanmasını sürdüremez.

LUNA 2.0 fiyatı büyük ölçüde düşüyor

Terraform laboratuvarları tarafından geliştirilen “Basis Cash” adlı benzer bir yapılandırılmış dijital para birimi de aynı şekilde çöktü. Temel nakit fiyatı, başlangıç ​​fiyat artışından sadece iki veya üç ay sonra yoğun bir şekilde düştü. Bu arada, LUNA Classic’in fiyatı da piyasaya sürüldükten sonra yüzde 90’ın üzerinde düştü. Tesadüfen, Terra’nın yeni piyasaya sürülen LUNA tokenının fiyatı, airdrop gerçekleştiğinden beri yaklaşık yüzde 70 düştü.

Token, 17-18 dolar arasında bir başlangıç ​​fiyat aralığında listelendikten sonra ortalama 6.15 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor. 36 saatlik bir süre boyunca LUNA’nın işlem hacmi de fiyatının yanı sıra düştü ve aktivitede yaklaşık 393.4 milyon dolardan 145.3 milyon dolara yüzde 64 düşüş kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir