Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$67.049
% 1.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 67.049
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Terra ekibi daha fazla LUNC yakımı için harekete geçiyor

Investing.com – Terra topluluğunda etkili bir grup olan Terra Rebels, bugün Twitter üzerinden LUNC yakımını daha etkili hale getirmek için yeni yollar aradıklarını söyledi.

Bu bağlamda Terra Rebels, yaptığı açıklamada LUNC’yi destekleyen diğer bir grup olan Demon Monkey 777 ile Terra Classic yakımında yeni yollar bulmak adına bir toplantı yaptıklarını duyurdu.

Yapılan görüşmede merkezsiz uygulamalara yönelmenin LUNC yakımında etkili bir yol olacağı görüşü üzerinde mutabık kalındı. Buna göre DeFi sektöründe daha fazla projenin Terra Classic ağında konuşlanmasını sağlamak için yeni adımlar atılacak.

Son olarak devreye alınan %1,2’lik kesinti yakımları, LUNC arzını azaltmak adına önemli bir mekanizma olarak ortaya çıktı. Ancak bu yakım mekanizması kullanıcı inisiyatifine bağlı olduğu için ekip, sürdürülebilirliği konusunda bazı endişelere sahip. Bu yüzde proaktif bir yaklaşım benimseyen Terra Rebels, DeFi alanına odaklanarak daha fazla LUNC yakımı için çözümün Terra Classic ağında fayda sağlayacak uygulamaların geliştirilmesi olacağına inanıyor.

Terra ekosisteminin orijinal blockchain ağı, Mayıs ayında çöktükten sonra Do Kwon ve ekibi tarafından kendi kaderine terk edildi. Ardından yaz döneminde ağı yeniden canlandırmak isteyen bazı geliştiriciler, Terra Rebels adlı grupta bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde Terra Rebels, ayrıca Terra Classic Blockchain ağını yeniden ayağa kaldırmak için bir yol haritası ortaya koydu.

Ekibin nihai hedefi, Do Kwon ve ekibinin ağı terketmeden önce milyarlarca LUNA tokeni basarak kripto paranın fiyatını neredeyse sıfırladıktan sonra dolaşımdaki token miktarını azaltmak.

LUNC fiyatında son durum

Bu faaliyetler ışığında şimdiye kadar 18 milyarı aşan miktarlarda LUNC yakıldığı rapor edildi. Bu rakam, 6,9 trilyonluk LUNC arzına kıyasla oldukça düşük bir miktar olarak görülüyor. Şimdi mevcut yakılan token miktarının LUNC’yi canlandırmak için yeterli olmayacağını düşünen geliştirici ekip, yeni yollar bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Diğer yandan LUNC fiyatı, Ağustos ayından 5 Eylül tarihine kadar kısa sürede %550’yi bulan muazzam bir değer artışı sonrası 0,00018 – 0,00036 dolar aralığında dalgalandı. Son iki haftadır düşüş eğiliminde olan LUNC, dünkü volatilitede 0,000255 dolara kadar geriledikten sonra 0,00028 dolar kadar %11 oranında bir toparlanma gördü.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir