Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.891
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.891
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Terra CEO’su Polisten Koruma İstedi: Bu Borsalar LUNA’yı Çıkarıyor!

Terra CEO’su Do Kwon’un eşi, Güney Kore’de kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin apartmana girdiğini iddia ettikten sonra polis koruması istedi. Bu sırada çeşitli borsalardan delist haberi gelmeye devam ederken ağdaki işlemler bir kez daha askıya alınıyor. İşte detaylar…

Terra ağında işlemler tekrar durduruldu, borsalar delist’e devam ediyor

Serbest düşüşte yerel token LUNA ve stablecoin UST ile Terra, Blockchain’ini 24 saat içinde ikinci kez durdurduğunu söylüyor. Bir tweet’te Terra, Blockchain’in “resmi olarak 7607789 numaralı blokta durduğunu” söyledi. Duyuru, “Terra doğrulayıcıları, ağı yeniden yapılandırmak için bir plan bulmak için durdurdu. Daha fazla güncelleme gelecek,” diye devam etti. Blockchain ilk olarak 12 Mayıs’ta saldırılara karşı savunmasız hale geldiği korkusuyla duraklatıldı. Terra’daki geliştiriciler daha sonra blok üretiminin, staking devre dışı bırakılmış olsa da yeniden başladığını duyurdu.

Bu sırada LUNA’yı delist eden kripto para borsaları şimdilik Binance, eToro, Bybit ve Crypto.com olarak gözüküyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Terra’daki kriz, algoritmik stablecoin’i UST’nin ABD dolarından ayrılmasıyla tetiklendi. Devasa hacimlerde LUNA yayınlayarak UST’yi eski haline getirmeye yönelik çılgın çabalara rağmen, sabitlenemedi. Luna’nın (LUNA) dolaşımdaki arzı, Terraform Labs CEO’su Do Kwon ve diğerleri UST satış baskısını hafifletmeye çalışırken, 12 Mayıs’ta 25 milyarı aştı.

Do Kwon’un eşi, polis koruması istedi

Bu sırada, medyada yer alan haberlere göre Do Kwon’un eşi, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin Güney Kore’deki apartmanlarına girdiğini iddia ettikten sonra polis koruması istedi. Seul’ün Seongdong-gu bölgesindeki polis Perşembe akşamı olaydan sonra Kwon’un karısının acil koruma talep ettiğini söyledi. Daha sonra kendisine güvenlik sağlandı.

Kwon’un karısının iddiasına göre kimliği belirsiz bir kişi, bir sakinin kapıyı açmasını bekledikten sonra Seongsu-dong’da bulunan apartman kompleksine girdi. Kişi daha sonra zili çaldı ve Kwon’un evinin kapısını çaldı. Kapıyı açtıktan sonra, kişinin Kwon’un müsait olup olmadığını sorduğu ve Kwon’un karısının olumsuz cevap verdiğinde ayrıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir