Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.215
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.215
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Terra CEO’su Do Kwon, Söylentiler Hakkında Konuştu

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, en son söylentiler hakkında açıklamada bulundu.

Terraform Labs CEO’su Do Kwon, projesinin çökmesinden önce 2,7 milyar dolar değerinde kripto para kazandığına dair söylentiler hakkında açıklamada bulundu.

Kwon, son iki yılda yalnızca dolar cinsinden maaş aldığını söyledi. Tartışmalı Güney Koreli girişimci, potansiyel çıkar çatışmasından kaçınmak istediği için tokenlerinin çoğunu almayı ertelediğini iddia etti. Üstelik, kaza sırasında kendi parasının çoğunu kaybettiğini açıkladı. Kripto para geliştiricisi artık parayı pek umursamadığını ve Twitter’da daha fazla alay konusu olduğunu söyledi.

Söylentiler, FatMan tarafından başlatıldı. Kwon’un, Abracadabra’nın Degenbox adlı borçlanma protokolünün yardımıyla, şu anda başarısız olan stablecoin’de milyarlarca değerinde UST’yi bozdurabileceği iddia etti.

Terra’nın 60 milyar dolarlık çöküşünün ardından, bazıları sorumluluk eksikliğini kınadı. Lübnanlı-Amerikalı istatistikçi Nassim Taleb kısa süre önce Kwon’un dolandırıcı Bernie Madoff’tan daha tehlikeli olduğunu belirtti.

9 Haziran’da, Luna tokeninin projeyi canlandırması beklenen başka bir versiyonu, tüm zamanların en düşük seviyesi olan 2,1 dolara düştü.

Kwon’un hapis cezası alması pek olası olmasa da, ülkesi Güney Kore ve diğer ülkelerdeki düzenleyicilerden ciddi incelemelerle karşılaştı. Daha önce bildirildiği üzere SEC Terraform Labs hakkında başka bir soruşturma başlattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir