Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.701
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.701
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Temsilciler Meclisi Üyesi, SBF’yi Komite Oturumuna Davet Etti

Temsilciler Meclisi Üyesi Maxine Waters, Sam Bankman-Fried’ın “samimi” yorumlarını överek kendisini komite oturumuna davet etti.

Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Maxine Waters, SBF’nin FTX’in çöküşüyle ilgili olarak samimi yorumlar yaptığını söyledi ve bu sebeple onu 13 Aralık’ta yapılacak olan bir komite oturumuna davet etti.

Temsilciler Meclisi Üyesinden SBF’ye Davet

Açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yapan Waters, şunları söyledi:

“FTX’te olanlar hakkındaki yorumlarınızda samimi olmanızı takdir ediyoruz. Halka konuşmaya istekli olmanız, şirketin müşterilerine, yatırımcılarına ve diğerlerine yardımcı olacaktır. Bu amaçla 13 Aralık’taki duruşmamıza katılmanızdan memnuniyet duyarız”

SBF, geçtiğimiz ay iflas başvurusunda bulunmasının ardından FTX’teki CEO’luk görevinden istifa ettiğini açıkladı.

SBF, istifa ettiği günden beri kripto şirketinin yaşadığı çöküşe neyin yol açtığını anlamlandırmak için Twitter’da çeşitli gönderiler paylaştı ve medya kuruluşlarına açıklamalarda bulundu. Son günlerde şirketi nasıl yönettiği ile ilgili detayları hatırlamadığını söyledi.

FTX’in eski CEO’su, gelecekte düzenlenecek kongre oturumlarına katılabileceğini söylese de Waters’ın daveti ile ilgili bir şey söylemedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir