Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.371
% 4.12
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.371
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Taylandlı Dev Şirket, Bu Altcoin’e Yatırım Yaptı!

Milyarder Sarath Ratanavadi yönetimindeki Taylandlı dev enerji şirketi Gulf Energy, bugün Binance’e yatırım yaptığını açıkladı. Borsanın altcoin/token’ine yatırım yapmak için yeni bir şirket kuruldu.

Dev enerji şirketi bu altcoin projelerine yatırım yapıyor

Gulf Energy, 18 Nisan’da yapılan bir düzenleyici dosyaya göre, kripto para borsası Binance.US’yi işleten şirket olan BAM Trading Services tarafından ihraç edilen hisselere yatırım yaptığını belirtti. Yatırım, şirketin bir yan kuruluşu aracılığıyla yapıldı. Web sitesine göre, borsa tarafından 6 Nisan’da 4,5 milyar dolar değerinde 200 milyon dolarlık bir bağış kampanyası başlatıldı.

Ayrı olarak, 18 Nisan’da yayınlanan bir belgeye göre Gulf Energy, Binance tarafından kullanılan Blockchain olan BNB Chain’in yerel token’i BNB’ye bilinmeyen bir miktarda yatırım yapmak için Gulf International Investment Limited adlı bir şirket kurdu.

Özellikle Gulf Energy, ikinci başvurusunda bu eylemlerin “işletmenin dijital altyapıda lider olma hedefiyle tutarlı olduğunu ve aynı zamanda şirketin gelecekte kripto paralarla ilgili diğer faaliyetlere dönüşmesi için daha fazla şans yarattığını” söylüyor.

Tayland’da kripto para borsası kurmak için görüşmeler sürüyor

Taylandlı şirket, yan kuruluşu Gulf Innova Company Limited aracılığıyla Binance grubu ile Tayland’da bir kripto para borsası kurma isteklerini Ocak ayında açıklamıştı. Bu yılın ikinci çeyreğinde, iki taraf işlemin tamamlanmasını bekliyordu. Gulf Energy ikinci başvurusunda Gulf Innova’nın 13 Nisan’da bir kripto para borsası kurmak için Binance ile bir hissedarlar anlaşması imzaladığını söyledi. Ayrıca ikili, yerel makamlarla işbirliği yapmayı düşündüklerini belirtti. İkinci dosyaya göre, “Ortak girişimin kuruluşunun ardından, kripto para borsası lisansı ve uygun makamlarla ek lisanslar için başvurmayı planlıyor.”

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, Gulf Energy’den Tayland Menkul Kıymetler Borsası’na resmi başvuru Pazartesi günü geldi ve firma şunları söyledi:

Gulf Energy, Blockchain altyapı teknolojisinde dünya lideri olan Binance ile bu çok seviyeli işbirliğinin, şirketin dijital altyapıda lider olma hedefiyle uyumlu olduğuna ve şirketin büyümesi için daha fazla fırsat sağladığına inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir