Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.497
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.497
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Tayland, Yeni Kripto Kurallarını Yayınladı

Tayland

Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu yatırımcıları korumak adına kripto saklama hizmetlerine yönelik yeni kuralları yayınladı.

17 Ocak tarihinde Tayland Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından sanal varlık hizmeti sağlayıcılarının etkin bir saklama garantisi sunabilmeleri için dijital bir cüzdan yönetim sistemi kurmalarını gerektiren yeni düzenlemeler yayınladı.

Tayland’dan Kripto Saklama Kuruluşlarına Düzenleme

Düzenlemeler, dijital cüzdanların ve özel anahtarların risk yönetimini denetlemek için politika ve kılavuzların sağlanması da dahil olmak üzere üç ana gereklilik içeriyor.

Kurallar, sanal varlık hizmeti sağlayıcılarının bu tür politikalarla ilgili olarak düzenleyicilerle iletişim kurmasını ve uyumluluğu sağlamak için eylem planları sunmasını gerektiriyor.

Buna ek olarak komisyon, kripto saklama kuruluşlarından dijital cüzdanların ve anahtarların tasarlanması, geliştirilmesi ve yönetilmesi için politika ve prosedürler sağlamalarını talep ediyor.

Otorite ayrıca, cüzdan yönetim sistemini etkileyebilmesi muhtemel öngörülemeyen olaylar durumunda kripto saklama kuruluşlarının bir acil durum planı oluşturmasını istiyor.

Yapılan duyuruya göre, yeni düzenlemeler 16 Ocak 2023 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi. Kripto saklama kuruluşlarının yürürlük tarihinden itibaren altı ay içinde tam olarak uyum sağlamaları gerekmektedir.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir