Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.630
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.630
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

“Tarihi Sarsan Çöküş” Uzman: Altın ve Bu Coinlerden Alın!

 “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, ABD’nin başka bir ekonomik bunalıma ve piyasa “çöküşüne” doğru ilerleyebileceğini söylüyor. Ayrıca yatırımcıların altın, gümüş ve kripto para yatırımı yapması gerektiğini savunuyor. İşte detaylar…

Kiyosaki yatırımcıların Bitcoin, altın, gümüş ile korunabileceğini savunuyor

Mevcut COVID-19 pandemisi sırasında Kiyosaki, Fed’in ortaya çıkan ekonomik daralma karşısındaki tepkisini eleştiriyor ve sosyal medya platformlarındaki geniş takipçilerini kendilerini kaçınılmaz olduğunu düşündüğü yüksek enflasyondan (ve muhtemelen hiperenflasyondan) korumaya çağırıyor. Kiyosaki bu korumanın gümüş, altın ve Bitcoin satın almak için fiat varlıklarının satılmasıyla gerçekleşebileceğini aktarıyor.

Anthony Pompliano’nun geçtiğimiz günlerde yayınlanan “Pomp Podcast”inin 263. bölümünde Kiyosaki ile bir röportaj yer aldı. Bu röportaj sırasında Pompliano, Kiyosaki’nin “geleneksel enflasyon riskinden korunma” varlıkları hakkındaki düşüncelerini sordu.   “Altın ve gümüş, Tanrı’nın parasıdır. açık kaynaklı Bitcoin, insanların parasıdır,” ifadelerini kullandı. Stansberry Research’ten Daniela Cambone ile yaptığı röportajda, ABD’deki enflasyon hakkında şunları söyledi:

Enflasyon yükseliyor ve ortalama bir Amerikalının 1.000 doları yok. Amerikalıların yüzde kırkının 1.000 doları yok. Yani enflasyon yükseldiğinde, nüfusun yüzde 50’sini yok edeceğiz ve işte o zaman devrim başlayacak.

Kiyosaki, finansal piyasalarda “balon” oluştuğuna dikkat çekiyor

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Kiyosaki, geçtiğiniz günlerde portföyüne Solana (SOL) eklemesiyle gündeme gelmişti. Bu konu hakkında “En iyi anlaşmalar her zaman erken yapılır. İnsanlar, ‘Bitcoin’e yatırım yapıyor musunuz?’ dediğinde, [cevabım] evet, 6.000 dolar iken oluyordu. Solana hala erken ve yükselme ihtimali uzak da olsa var,” ifadelerini kullandı. 25 Nisan’da Kiyosaki, piyasaların potansiyel olarak tarihteki en büyük ekonomik bunalıma doğru yöneldiğine dair bir uyarı yayınladı.

Kiyosaki, tüm büyük finansal piyasaların balonlara yakalandığını ima ederek, piyasaların durumu için endişelendiğini iddia etti. Koşulların hızla kötüleşerek “her şeyin alt üst olmasına” yol açabileceğini ve büyük bir ekonomik bunalımın başlamasına yol açabileceğini söyledi. Kiyosaki, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ve “yalancı liderler”in etkisine ek olarak, küresel olarak yüksek borç yükünün etkisine dikkat çekti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir