Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.175
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.175
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Tarihi Çöküşü Bilen Ekonomist: Bu Altcoin’den Aldım!

Yıllar önce yazdığı kitapla tanınan kişisel finans yazarı Robert Kiyosaki, kripto portföyünü bir altcoin projesinde yoğunlaştırırken yaklaşmakta olan bir piyasa felaketine karşı uyarıyor.

Robert Kiyosaki, portföyünü genişlettiği bir altcoin projesini paylaşıyor

Yakın tarihli bir röportajda, Zengin Baba Yoksul Baba yazarı Robert Kiyosaki’ye neden Solana’yı (SOL) portföyüne eklediği soruldu. Ünlü ekonomist şöyle cevaplıyor:

Genellikle en iyi anlaşmalar önce yapılır. Bitcoin’e yatırım yapıyor musunuz sorusunu duyduktan sonra, evet yanıtını veriyorum. Solana hala büyük bir şans, ancak bu imkansız değil.

Tarihi çöküşü bilen ekonomist, enflasyonun ABD ekonomisini yıkacağını öngörüyor

Piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi olan Solana, ölçeklenebilirlik, hız ve minimum işlem maliyetleri ile dikkat çeken bir Blockchain. Bir zamanların en çok satan yazarı, çok sayıda Amerikalı’nın, dolar enflasyonu hakkında sorgulandığında bildiğimiz şekliyle, enflasyonun Amerikan yaşamını kalıcı olarak değiştireceğinin kanıtı olarak 1000 dolarına bile sahip olmadığını belirtiyor:

Artan enflasyona rağmen, tipik bir Amerikalının hala 1000 dolarlık bir acil durum fonu yok. On Amerikalıdan dördü 1.000 dolarlık nakit rezervine sahip değil. Enflasyon yükseldiğinde, insanların yarısını yok edeceğiz ve işte o zaman devrim başlıyor.

Kiyosaki, “Amerikalıların yüzde 40’ının” desteklediği iddiasını savunmak için herhangi bir kanıt sunmadı ve “devrim” terimini ayrıntılı olarak açıklamadı. Kendini finans uzmanı olarak tanımlayan, hükümetin kripto para birimini düzenleme olasılığı hakkında sorgulandıktan sonra, Big Brother tarzı, agresif bir hükümet devralımı konusunda uyarıyor:

Hükümet kriptosu veya Bitcoin işin içinde olduğu sürece, “kripto paraları takip edebilecekler”.

Yazar, 2021 yılının Eylül ayında “Ekim’de büyük bir borsa felaketinin geleceğini” tahmin ettiğinde, bu gerçekleşmedi. Tahminleri, “tarihin en büyük borsa felaketi”ni öngörmesiyle, o zamandan beri sadece güçlendi. Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle henüz böyle bir çökme olmadı. Kiyosaki, ekonomik bir çöküş olacağını söylüyor.

Solana (SOL)

coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere Solana (SOL), son 24 saatte %2,89 yükselişle 104 dolardan işlem görüyor. Geçen aydan bu yana en yüksek seviyesi 143.02 dolardan yaklaşık %30 değer geriledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir