Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.725
% 2.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.725
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Taliban Yönetimindeki Afganistan’dan Dijital Para Adımı

Afganistan’da Taliban yönetiminin ülkede dijital para kullanımını devreye sokmak için konunun uzmanlarıyla görüşmeler gerçekleştirdiği bildirildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Afganistan İslam Emirliği yönetimi dijital paralar ve kripto paralar hakkında araştırmalar yürütmeye başlamıştı.

Afganistan İslam Emirliği yetkilileri, Çinli iş adamları ile Afganistan’da dijital para ve Bitcoin de olmak üzere kripto paraların nasıl uygulanabileceğine, uygulama alanı bulunup bulamayacağına dair görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmelerde kripto paraların kapsamı, olumlu ve olumsuz yanları ayrıca bankacılık sistemine ve günlük kullanıma entegre edilip edilemeyeceği gibi meseleler tartışıldı.

Afganistan’da özellikle yeni yönetime yakın olan isimlerden, dijital paraya geçilmesi ve ülkede kripto paraların da kullanılmasına dair girişimler bulunuyordu. Bu kapsamda dijital paraların tanınmasını sağlamak ve yeni yönetimde halkı bu konuda bilgilendirmek için çalışmalar yürütülüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir