Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.602
% 1.62
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.602
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Tahvil Kralı Şoke Etti: Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

Bitcoin, fiyatından saatler içinde 4.000 dolar silen düzeltmenin ardından 43.000 dolar bölgesinde konsolide oluyor. Yakın tarihli bir röportajda düşüşü değerlendiren DoubleLine Capital’in kurucusu Jeffrey Gundlach, Bitcoin (BTC) hakkında neden endişe duyulması gerektiğini paylaştı. Analistin piyasa yorumlarını ve tahminlerini coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

Tahvil kralı, Bitcoin (BTC)’in 30.000 altına gerileyebileceğini düşünüyor

Gundlach, geçmişte Bitcoin konusunda iyimser olmasına rağmen, şimdi daha temkinli olduğunu söylüyor. BTC’nin artık spekülatörler için olduğunu düşünen analiste göre, daha sonra indirimli bir fiyattan BTC satın alınabilir. Gundlach, röportajın bir kısmında kendi tecrübelerine dayanarak şu açıklamalarda bulundu:

Bir yıl önce Bitcoin konusunda çok pozitiftim. Sanırım, fiyatı 4.000 dolar kadardı. Boğa olduğumu düşündüm çünkü 4 kat artacağını öngördüm ve açıkçası, bundan çok daha fazla arttı, 16 kat veya bunun gibi bir şey arttı. Ama zirvelere devam etti ve 65.000 dolarla iki kat değerlendi. Ardından Kasım ayında küçük bir yeni zirve yaptı, Nisan civarında olan yerel zirvelerde tutunamadı. Bence bu asla iyiye işaret değil.

Bitcoin’in giderek istikrarsızlaştığını ve eski yerel zirvelerine tutunamadığına dikkat çeken Jeffrey Gundlach, düşüşün 30.000 dolar altına kadar derinleşebileceğini düşünüyor:

Bitcoin’in şu anda spekülatörler için olduğunu düşünüyorum. Sanırım Bitcoin satın almak için 45.000 dolarda bir fırsatınız olabilir, yani en yüksek seviyelerden yaklaşık 20.000 dolar. Belki de 25.000 dolardan satın alabilirsiniz.

Jeffrey Gundlach, NFT piyasasının temelsiz inşa edildiğini düşünüyor

Gundlach daha sonra, NFT piyasasına değiniyor ve NFT pazarlarının ne kadar hızlı büyüdüğünden etkilenmesine rağmen, alanın onun için olmadığını söylüyor:

Birçok insan Bitcoin’e 1000 dolardan yatırım yaptı. Ve 60.000 dolara ulaşması biraz zaman aldı. NFT olayı değersizden neye dönüştü? 69 milyon dolar mı? 96 milyon dolar mı? Bu kesinlikle benim için değil. Bu, büyük dozlarda steroid kullanan momentum yatırımcıları için.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir