Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.492
% 2.70
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.492
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Tahvil Kralı: Bitcoin Bu Diplere Kaydığında Almalısınız!

Doubleline Capital’in CEO’su ve milyarder Jeffrey Gundlach, yaklaşan bir durgunluk tehdidi ile mevcut fiyattan Bitcoin (BTC) satın almanın pratik olmadığına inanıyor. Milyarder Jeffrey Gundlach, “Bitcoin spekülatörler içindir ve 25.000 ABD doları veya altında bir değerdir” görüşünde. Ayrıntılar coinmuhendisi.com’da.

Bitcoin ne zaman alınır?

“Tahvil kralı” olarak da bilinen Jeffrey Gundlach, Bitcoin (BTC)’in bir spekülasyon aracı olduğunu söyledi. Amiral gemisi kripto paranın fiyatındaki son değişikliklere atıfta bulunarak, kripto paralara yatırım yapma konusundaki görüşünü dile getirdi. Gundlach, doğasına aykırı olduğu için kripto para birimine hiçbir zaman yatırım yapmadığını belirtti. Ünlü milyarder konu hakkında şöyle diyor:

Bitcoin şu anda spekülatörler içindir. Satın almamanızı tavsiye ederim. İnsanlar çıktıkça dalgalı olacak. Belki de 25.000 dolardan satın almalısınız…Tahviller benim korkaklık kültürüme uyuyor. Ben bir tür anti-momentum yatırımcısıyım ve Bitcoin sadece momentum yatırımcıları içindir.

Ayrıca, yatırımcı bu yıl veya önümüzdeki yıl küresel bir ekonomik durgunluğun beklenebileceği konusunda uyardı. Gundlach, 2022’nin ikinci yarısında resesyon olasılığının sıfırdan farklı bir olasılık olduğunu vurguladı. ABD Merkez Bankası faiz oranlarını yükseltir ve tahvillerini keserse, varlık fiyatlarını etkileyebilir ve ekonomiyi resesyona sürükleyebilir. Milyarder işadamı şöyle diyor:

Tahvil piyasası şimdiden ekonomik bir yavaşlama öneriyor. Ekonomi daha düşük ve daha düşük faiz oranlarında bükülmeye devam ediyor, bu yüzden Fed’in oranları yalnızca dört kez artırması gerektiğini düşünüyorum ve çok sayıda durgunluk sinyali görmeye başlayacaksınız.

Geçen yıl Huobi Research’e göre, ABD Federal Rezerv politikasındaki bir değişiklik kripto para piyasasını olumsuz etkileyebilir. ABD Merkez Bankası FED‘in son zamanlarda olağan zaman diliminden ziyade Mart ayında faiz artırımına gidilebileceğini belirtmesi, son piyasa düşüşüne neden oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir